Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: [Helena] portretowo

Domyślnie

dzięki za komentarz ale ja tam wole być zwykłą obywatelką ))

Domyślnie

Fajne zdjęcia. Przyjemnie się na nie patrzy. Przyjemne miejsca wybierasz do fotografowania. Czy jedno z nich to nie przypadkiem Eszeweria w Krakowie?
    Tak czy owak podobają mi się, aczkolwiek niektóre przepalenia troche rażą w oczy.
    Parka, którą fotografujesz bardzo fotogeniczna

Domyślnie

smigaczka parę zdjęć z Eszewerii jest jak prawie każda Krakowska knajpa jest bardzo fotogeniczna
    jakie przepalenia masz na mysli?

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Helena Zobacz posta

mie wiem o jakich przepaleniach pisała śmigaczka, ale tutaj są ewidentne... wiem, wiem...tak miało być

Domyślnie

Adso to zdjęcie to był moment przyłapanie koleżanki ISO 6400 chyba, swiatło żarówka w pokoju i troche z ulicznych latarni i te światełka z ulicy poprzepalały, ale co tam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a sorry poprzednio mi się zdjęcie nie otworzyło i myslałam że piszesz o ostatnich zdjęciach
    bardzo ci nie leżą te przepały na zdjęciu z para?
    Ostatnio edytowane przez Helena ; 07-09-2010 o 23:31 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Heleno... co do zdjęcia, które dałem jako przykład to:
    1. przepalenia mi nie przeszkadzają do momentu kiedy nie zaczynają dotyczyć głównego tematu zdjęcia a w tym przypadku trochę doyczą ( ręka, która zlewa się całkowicie z parapetem, włosy, które stapiają się z twarzą i całkowity brak szczegółów w dolnej części sukienki)... ale może się czepiam
    2. trójkąt, który wlazł w kadr po lewej dolnej stronie zdjęcia pozbawił modelkę ręki i w ogóle jakoś średnio mi pasuje
    3. nie wiem ile lat ma modelka, sądzę, że jest bardziej młoda niż stara ale harmonijka na szyi wygląda jak golf...albo rura od odkurzacza

wiem, że czepiam się pomału jak micles, zazwyczaj nie zabieram głosu, ale czasem bezkrytyczne zachwyty są gorsze od byle jakiej krytyki

Domyślnie

Adso, ja tez czepiam się szczegółów zazwyczaj, dzięki za zwrócenie uwagi bo tej szyi to w ogólnie nie zauważyłam trójkąt po lewej to stół w knajpie
    sprawdzę RAWa czy te przepały da się jakoś zniwelować
    dzięki za cenne uwagi

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

Delikatnie można to poprawić, ale bez przesady... Glamour to chyba nie jest. Nie róbmy z ludzi plastikowych lalek. Zdjęcia mają to do siebie, że mogą skutecznie oddawać rzeczywistość, a uwiecznić warto właśnie rzeczywistość.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    BTW - większość zamieszczonych przez Ciebie zdjęć bardzo mi się podoba
    Ostatnio edytowane przez simon83 ; 08-09-2010 o 10:08 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Domyślnie

plenerkowe skan z negatywu

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów