Witam,
Chciałbym pochwalić się kilkoma fotkami zrobionymi wczoraj m.in na tamie w moim rodzinnym mieście- Włocławku
1. podtopiony Park Łokietka
2. zrzut wody na tamie
3.
4.
Bonus- Pan reporter TVP
5.![]()
Witam,
Chciałbym pochwalić się kilkoma fotkami zrobionymi wczoraj m.in na tamie w moim rodzinnym mieście- Włocławku
1. podtopiony Park Łokietka
2. zrzut wody na tamie
3.
4.
Bonus- Pan reporter TVP
5.![]()
Jeden z nielicznych na naszym forum reportaży.
@Jedi chodzi o wodę, temat ostatnio popularny
@Krzychu zwykłe zdjęcia, które za kilka lat będą miały wartość dokumentu, a na kontakt 24 zdarzają się niezłe zdjęcia, nie gorsze niż na fotograficznych forach przez duże F i firmowych serwisach
Pozdrowienia, swnw.
Wodę wodą... hmm nie rozumiem tych zdjęć... sorry ale dla mnie dokument, reportaż to coś więcej niż przypadkowe pstyki bez pomysłu.
Jeśli chodzi tylko o to aby pstykać (ostatnio widziałem taki przypadek pstykanie co popadnie na serii z nadzieję, że coś się tam wybierze) to równie dobrze można dać aparat innemu przedstawicielowi naczelnych może także coś upstyka.
Sorry ale tu nie widzę pomysłu na zdjęcia...
BTW - ciemno, ciemno, ciemno...![]()
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O, TU jest najlepiej. Już wiesz o co chodzi?
Ostatnio edytowane przez micles ; 23-06-2010 o 02:02 Powód: Automerged Doublepost
sorry, ale nie kupuję. nawet jedna fota nie jest powyżej pozomu "pstrykacza"
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Nono, hardkorowa była ta tegoroczna powódź. Obyśmy nie musieli znowu podobnej oglądać.
Co do zdjęć... Podoba mi się to na którym uchwycony jest dziennikarz telewizyjny zdający relację z wydarzenia. Wartościowe jest to zdjęcie.