dorzuce cos od siebieZamieszczone przez maro25
![]()
dla scislosci - na pulpicie jedno ze zdjec wlasnego autorstwa...
dorzuce cos od siebieZamieszczone przez maro25
![]()
dla scislosci - na pulpicie jedno ze zdjec wlasnego autorstwa...
niezły tyłeczek...Zamieszczone przez licorea
skąś to znam![]()
widze ze tworcy strony "wiejski tuning" tez duzymi znawcami nie sa, oto jedno auto z ich galerii:
rozumiem ze mozna pomyslec ze cinquecento z drzwiami z tylu to przesada, ale takich prototypow pare sztuk zeszlo z linii produkcyjnej polskiego "fiata" tyle ze drzwi z tylu byly tylko z jednej strony, a model sie nie przyjal na rynku... taki moj maly OT motoryzacyjny![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja też zrobiłem sobie fotkę na pulpit. Nie tak dobra, jak perpla, ale moja:
http://212.33.73.85/tomaszg/650.jpg
fotki te znakomicie nadają się na desktop wallpaperZamieszczone przez Tomasz Golinski
jest dużo miejsca na skróty a to miejsce jest czarne więc widoczność super
nie lubie np zadnych landscape'ów bo wtedy nic nie mogę znaleźć bo nie czytelne to jest
kurde przydała by się taka z 20D, uskrobie ktoś ?![]()
może ktoś by się pofatygowałZamieszczone przez marcingreen
ja niestety nie mam technicznych możliwości
No i elegancka! Kurcze musze zmienić pseudo bo wszyscy się mylą - łącznie ze mnąZamieszczone przez Tomasz Golinski
-> perlpa od Perłowski Paweł.
Pozdrawiam
mmm 35-70jak dojde do pieniazkow to wymienie w mojej 600tce migawke i sprawie jej oryginalnego kita z 89 roku.... fajne foto Tomek...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Wychodzi na to ze trzeba kupic jeszcze jedno body![]()
...
A był czas że w torbie miałem dwie jedynkiZamieszczone przez KuchateK
.... ale tylko analogowe.
Jak bym znów popatrzył w ten potężny, jasny wizjer to by mi się zrobiło szkoda że sprzedałem![]()