Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Awaria 40D - brak synchronizacji migawki z matrycą?

Domyślnie

mam takie pytanie mam canona 40 d i chciałem sie dowiedzieć na programie M jaka da sie maksymalna ilosc klatek osiagnac ,bo ostatnio zacząłem robic zrobi kilka 4- 5 zdjec i zwalnia wiec nie ma 6-5 klatki ,a na temacie sport daje na maxa klatki i strzela 6,5 klatki
    wiec co moze byc nie tak na programie M

Dopiero zaczyna Awatar abalus

Domyślnie

to zalezy od ustawienia na aparacie czas naswietlania a/f i sa cf ktore moga spowolnic robienie zdjec. podaj jakie masz parametry i co widzisz po prawej stronie w wizjerze 6 czy moze wiecej ???
    Robić swoje i mieć satysfakcję z tego.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bzykus Zobacz posta
    mam takie pytanie mam canona 40 d i chciałem sie dowiedzieć na programie M jaka da sie maksymalna ilosc klatek osiagnac ,bo ostatnio zacząłem robic zrobi kilka 4- 5 zdjec i zwalnia wiec nie ma 6-5 klatki ,a na temacie daje na maxa klatki i strzela 6,5 klatki
    wiec co moze byc nie tak na programie M
    Na Sporcie nie robisz w Raw więc działa szybciej zapis. Na M pewnie masz RAW+JPG i Ci się bufor przymula.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

warto też przejrzeć przyklejone tematy - nie bez powodu to przyklejamy przecież:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=46757
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Domyślnie

niestety nie, pliki zdjęć man jpg . w wizjerze pokazuje na chwile 6 wali szybko zdjęcia później 0-1 i wolniutko.parametry jak na sporcie i wolno robi zdjecia wiec nie wiem o co mu chodzi , co moze mu dlegac

Coś już napisał

Domyślnie

gwozdzt dobrze pisze, przeczytaj to http://canon-board.info/showthread.php?t=46757 a właściwie napisz czy sprawdziłeś bo powinieneś przeczytać przed napisaniem wątku

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów