Triszer, nie rozumiem, kolega szuka szkla zmiennoogniskowego a Ty mu proponujesz 2 stalki ktore nie za bardzo maja zakres jaki jest potrzebny...
Triszer, nie rozumiem, kolega szuka szkla zmiennoogniskowego a Ty mu proponujesz 2 stalki ktore nie za bardzo maja zakres jaki jest potrzebny...
Polaco, Twoja uwaga z pewnością bardziej się przyda koledz niż moja
Moja rada poparta jest moimi doświadczeniami, też kiedyś miałem problem co kupić. Wybrałem 20 i 50. Teraz jak bawię się takimi ZOOOOMAMI to mi się ryjek śmieje, że wybrałem tak a nie inaczej.
Hmmm ale wez pod uwage jeszcze ceny...Zamieszczone przez Hoody
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
okrągły 1k zł róznicy, na szkło które zawsze sprzedasz, i nie straci za wiele bo jest to dobry canon, sam wziąłem 18-50 sigme 2.8 i zaraz jej się będe pozbywał, bo bawiłem się chwilkę 24-70 L i jest przepaść, wieć te 2 miesiące przeboleję jeszcze jak wjedzie 5D to momentalnie pozbywam się sigmy i biorę canona. A chwilowo szeroki kąt ratował mi d...ę w pomieszczeniach i musi tak zostać...Zamieszczone przez Błajo
ja rowniez odesle od wyszukiwarki - duzo juz na ten temat bylo.. duzo osob pisalo.. ja tez.. ale trzeba sie pofatygowac i poszukac