Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
Myślę, że powyżej 20x30 cm da się je już zauważyć.

Zły przykład. Gdyby okazało się, że Mustang nie dość, że jeździ szybciej, to jeszcze z jakichś powodów lepiej sprawdza się w jeździe do pracy, zakup taki byłby uzasadniony. Podobnie jest z 5DII, bo 21 mpx nie tylko oznacza możliwość robienia większych druków, ale też wyższą realną rozdzielczość zdjęcia po zmniejszeniu go do rozmiarów 5DI.

W związku z tym powyżej 20x30 da się zauważyć przewagę 5DII, o ile ktoś będzie chciał ją zauważyć, czyli będzie porównywał wydruki z bliska. A to, czy dla kogoś ma to znaczenie, czy nie, w żaden sposób nie zmienia faktów.
Gratuluję Koledze podejścia do tematu Mustang z całą pewnością jeździ szybciej, tylko gdzie to wykorzystasz, bo przecież nie na polskich drogach
Gdybyś uważnie przeczytał co napisałem wcześniej odnośnie wykorzystania puszki w moim przypadku, to nie przytaczałbyś takich przykładów, bo właściwie po co. Ja nie twierdzę że 5DMKII nie jest lepszy od swojego poprzednika, Chodzi o to, że przy takim wykorzystaniu jak napisałem kompletnie zbędny, bo nie widać różnicy w stosunku do poprzednika.