Pokaż wyniki od 1 do 10 z 572

Wątek: 5d vs 5d ii, roznice w obrazowniu i inne dylematy

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    no ja dałem 6700 u Towersa.Wg. mojej matematyki 6700 jest jednak bliżej do 6,5k niż 7k.
    2k przebiegu, puszka jak nowa, gwarancja biegnie od dnia kiedy ją kupiłem.
    Cena 5D1 jest obecnie chora, jak na 5letnią puszkę, w dużej mierze jednak w naszym kraju użytkowaną zawodowo. Można trafić dobre okazje, ale tak samo właśnie na 5D2(miałem okazję kupić za 5tys. od znajomego z gripem i 2oryginalne akku, 65k przebiegu, niestety wtedy zabrakło mi kasy )
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Żeby nie było, nie usprawiedliwiam sobie zakupu mkII :-D ani jednego ani drugiego :-P
    Jak bym miał wcześniej mkI (np. kupił tak jak znajomy - 3lata temu, używkę z pewnego źródła, albo nówkę) to bym nie myślał wcale o zmianie na mkII. Pierwsza piątka daje super obrazek, do ISO 1600-3200 można ją spokojnie używać. No ale rynkowa sytuacja teraz jest deczko chora. Tak jak pisałem znajomy ZYSKAŁ 200zł na odsprzedaży po 3latach użytkowania. Więc coś tu jest nie halo :-D
    A dla moich zastosowań i zasobności portfela 5D2 jest najsensowniejszą nową puszką w sensownej cenie. Wyżej to już tylko 1D(s) mnie interesuje, ale póki co to nie jest jeszcze dla mnie osiągalny cenowy pułap :-D
    Każdy postępuje tak jak chce i może. Ale jak bym miał teraz kupić 5D1 to tylko z pewnego źródła, a że takowego nie mam to wole mkII ;-)
    Cena 5d mkI zawsze bedzie "w cenie" to genialna pucha praktycznie do wszystkiego oprocz sportu , daje genialne kolory i świetnie rysuję, mam oba 5dmkII i 5dmkI (2sztuki), gdybym mial dzisiaj kupowac kupilbym 5d mkI baa nawet gdybym nie stracilbym dzisiaj na odsprzedazy 5d mkII az tyle to sprzedałbym w pierun
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    i nabył kolejne 5d mkI
    Ostatnio edytowane przez canonfun ; 01-04-2011 o 20:23 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów