Nie trzeba było odwrotnie podłączać do zasilania :-)Zamieszczone przez rysiaczek
Pozdr
Nie trzeba było odwrotnie podłączać do zasilania :-)Zamieszczone przez rysiaczek
Pozdr
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Heh, tak to mi się tylko do dysku udało wtyczkę włożyć... bez prądu ofcourseZamieszczone przez Lutek
![]()
A kondziory to tak w tygodniowych odstępach mniej więcej - a lepsze to, niż strzelanie z kapsli![]()
![]()
Ja miałem już "przyjemność" uświadczenia świstu kondziora 10.000uF koło ucha (wyrwało obudowę z płytki)..... a ile sprzątania było w domu.... (spagetti)Zamieszczone przez rysiaczek
Pozdr
Ostatnio edytowane przez Lutek ; 02-11-2005 o 16:43
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
kondzia jeszcze nie detonowałem w domu, ale kiedyś trafiłem muchę z wiatrówki - i musiałem malować sufitZamieszczone przez Lutek
natomiast co do tematu wątku: ta "zdolność IR" cyfrówek niedawno bardzo mi się przydała, bo będąc u kogoś gospodarz zgłosił problem, że wideo i satelita się popsuły, nie ragują na pilota itp. itd. i już liczenie kasy ile będzie kosztować naprawa... wziąłem lokalną cyfrówkę (Canon A95) i mówię przetestujemy. i faktycznie wyszło od razu: inne piloty było widać, a ten jeden wspólny nic a nic (baterie pilota nowe). wniosek był oczywisty
czyli cyfrowe kompakty powinny teraz być masowo wykupywane przez serwisy RTV![]()
pozdro.,
m.