Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: Sprawdź Czy Masz Profesjonalny Aparat!

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja kiedys slyszalem ze dobry aparat to taki z ktorego jego wlasciciel jest zadowolony. Jak komus wystarcza malpa za 50zl do robienia zdjec u cioci na pogrzebie to tez cool. A asobiscie znam ludzi ktorym podobaja sie zdjecia z ich komorek.

Domyślnie

Qbexus - nieprawda, dobry aparat to taki, który przejdzie wszystkie możliwe testy jakie ludzie są w stanie wymyślić i zamieścić je na forum. Konkluzja - nie ma dobrych apraratów, obiektywów, lamp a nawet monitorów do czytania forum...

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Ale tu chodzi o profesionalny a nie dobry. Dobry to może być i nieprofesjonalny
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

yanki
    Guest

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    ZA PC WORLD KOMPUTER

Test jest prosty: weźmy ze sobą do sklepu... pilot do telewizora, wycelujmy go w obiektyw i naciskając klawisze zróbmy mu zdjęcie lub, jeszcze lepiej, nagrajmy film.
    ROTFL
    No tak .... ya chyba nie mam profesyonalnego sprzetu .... moya 10siatka nie robi filmow :/

yanki
    Guest

Domyślnie

slyszalem ... zastrzegam ze nie musi to byc prawda .... ze NG ... publikowane byly zdyecia z malpki kodaka ... takiey yednorazowki ....

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

NG ? moze nie malpa kodaka ale dalmierzowiec leici napewno
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

LOL Wątek rozbrajający Ale ja Wam powiem lepiej... znam ludzi któży śmieją się ze mnie kiedy orientują się że nie mogę robić zdjęć "z LCD" eh... amatorszczyzna te lustra I zapewne Panowie z gazetek typu PCWorld też podzielają ich opinię

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

no qrde i po co ja kupowałem tą 350tke....ani filmu nie nakrece ani zdjecia z lcdka nie zrobie.....normalnie porażka ...nic tylko do kosza....
    Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Daj znac na PM gdzie ten kosz

Coś już napisał Awatar marko-wroclaw
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jestem załamany... Życie to syf... Mam 350-tke co łapie diody z pilota... Ktoś chce odkupić mój aparat?? Tanio sprzedam... Zrobione tylko ok 1000fotek... :P:P
    Moja galeria: - CLICK !!
    Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów