Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Sprawdź Czy Masz Profesjonalny Aparat!

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Heh... PC World to takie własnie profesjonalne pismo.
    Pamietam test płyt głównych jakos bardzo, bardzo dawno temu.
    Im płyta miała więcej kondensatorów zlokalizowanych w pobliżu gniazda procesora, tym wyższe noty dostawała, o czym redakcja otwarcie napisała . Tłumaczyli to bodajże jakością prądu i odfiltrowywaniem zakłóceń. No ale bez przesady....
    Cyfrowe życie zabija mnie,
    Cyfrowy browar, cyfrowy chLeb,
    Aaaaaaaaaa!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez po_lak
    Im płyta miała więcej kondensatorów zlokalizowanych w pobliżu gniazda procesora, tym wyższe noty dostawała, o czym redakcja otwarcie napisała . Tłumaczyli to bodajże jakością prądu i odfiltrowywaniem zakłóceń. No ale bez przesady....
    A co z dławikami....?

:-)

Pozdr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lutek
    A co z dławikami....?:-)
    ]

A tam dławiki - miałem taką płytke z 'koronką' kondziorów wokół procka - na metr potrafiły w czasie wystrzału wyrzucić swoje wnętrze...:rolleyes:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    ]

A tam dławiki - miałem taką płytke z 'koronką' kondziorów wokół procka - na metr potrafiły w czasie wystrzału wyrzucić swoje wnętrze...:rolleyes:
    Nie trzeba było odwrotnie podłączać do zasilania :-)

Pozdr
    Lutek

Domyślnie

Nie trzeba było odwrotnie podłączać do zasilania :-)
    Pozdr
    Heh, tak to mi się tylko do dysku udało wtyczkę włożyć... bez prądu ofcourse

A kondziory to tak w tygodniowych odstępach mniej więcej - a lepsze to, niż strzelanie z kapsli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Heh, tak to mi się tylko do dysku udało wtyczkę włożyć... bez prądu ofcourse

A kondziory to tak w tygodniowych odstępach mniej więcej - a lepsze to, niż strzelanie z kapsli
    Ja miałem już "przyjemność" uświadczenia świstu kondziora 10.000uF koło ucha (wyrwało obudowę z płytki)..... a ile sprzątania było w domu.... (spagetti)

Pozdr
    Ostatnio edytowane przez Lutek ; 02-11-2005 o 16:43
    Lutek

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja miałem już "przyjemność" uświadczenia świstu kondziora 10.000uF koło ucha (wyrwało obudowę z płytki)..... a ile sprzątania było w domu.... (spagetti)
    kondzia jeszcze nie detonowałem w domu, ale kiedyś trafiłem muchę z wiatrówki - i musiałem malować sufit

natomiast co do tematu wątku: ta "zdolność IR" cyfrówek niedawno bardzo mi się przydała, bo będąc u kogoś gospodarz zgłosił problem, że wideo i satelita się popsuły, nie ragują na pilota itp. itd. i już liczenie kasy ile będzie kosztować naprawa... wziąłem lokalną cyfrówkę (Canon A95) i mówię przetestujemy. i faktycznie wyszło od razu: inne piloty było widać, a ten jeden wspólny nic a nic (baterie pilota nowe). wniosek był oczywisty

czyli cyfrowe kompakty powinny teraz być masowo wykupywane przez serwisy RTV
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez po_lak
    to moja jest bardzo dobra. Ma tyle kondensatorów blisko, że ledwo da się radiator założyć :> niektóre kondensatory trzeba delikatnie odginać :>
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów