Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Sprawdź Czy Masz Profesjonalny Aparat!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lutek
    A co z dławikami....?:-)
    ]

A tam dławiki - miałem taką płytke z 'koronką' kondziorów wokół procka - na metr potrafiły w czasie wystrzału wyrzucić swoje wnętrze...:rolleyes:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    ]

A tam dławiki - miałem taką płytke z 'koronką' kondziorów wokół procka - na metr potrafiły w czasie wystrzału wyrzucić swoje wnętrze...:rolleyes:
    Nie trzeba było odwrotnie podłączać do zasilania :-)

Pozdr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Domyślnie

Nie trzeba było odwrotnie podłączać do zasilania :-)
    Pozdr
    Heh, tak to mi się tylko do dysku udało wtyczkę włożyć... bez prądu ofcourse

A kondziory to tak w tygodniowych odstępach mniej więcej - a lepsze to, niż strzelanie z kapsli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Heh, tak to mi się tylko do dysku udało wtyczkę włożyć... bez prądu ofcourse

A kondziory to tak w tygodniowych odstępach mniej więcej - a lepsze to, niż strzelanie z kapsli
    Ja miałem już "przyjemność" uświadczenia świstu kondziora 10.000uF koło ucha (wyrwało obudowę z płytki)..... a ile sprzątania było w domu.... (spagetti)

Pozdr
    Ostatnio edytowane przez Lutek ; 02-11-2005 o 16:43
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja miałem już "przyjemność" uświadczenia świstu kondziora 10.000uF koło ucha (wyrwało obudowę z płytki)..... a ile sprzątania było w domu.... (spagetti)
    kondzia jeszcze nie detonowałem w domu, ale kiedyś trafiłem muchę z wiatrówki - i musiałem malować sufit

natomiast co do tematu wątku: ta "zdolność IR" cyfrówek niedawno bardzo mi się przydała, bo będąc u kogoś gospodarz zgłosił problem, że wideo i satelita się popsuły, nie ragują na pilota itp. itd. i już liczenie kasy ile będzie kosztować naprawa... wziąłem lokalną cyfrówkę (Canon A95) i mówię przetestujemy. i faktycznie wyszło od razu: inne piloty było widać, a ten jeden wspólny nic a nic (baterie pilota nowe). wniosek był oczywisty

czyli cyfrowe kompakty powinny teraz być masowo wykupywane przez serwisy RTV
    pozdro.,
    m.

Uprawnienia umieszczania postów