Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Sprawdź Czy Masz Profesjonalny Aparat!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McBeth
    To fatalnie, wtedy trzeba zaczekac na test pilotów ( w PC World oczywiscie) i kupić jakiś nie przeznaczony na "rynek masowy"
    Tylko co jeśli piloty będą testować za pomocą aparatów cyfrowych...?
    Nie martw się, znam takich co aparaty fotograficzne testują przy pomocy linijek Więc test pilotów za pomocą aparatów nie powinien Cię dziwić

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Czyli tak: jesli aparaty za pomoca polota i aparaty za pomoca linijek to mam pomysl, weliminujmy czynnik posredni(aparat) - przetestujmy (nie wiem jeszcze jak ale ludzie z PC World znajda sposob) piloty za pomoca linijek, potem najlepszy przetestowany pilot bedzie wzorcem do testow aparatow. (ale jazda - zo za bzdury). Rece opadaja jednym slowem. 1 napewno warte jest zauwazenia: czytajmy PCW moze za rok okaze sie ze niepotrzebnie ludzie foca bo zaden sprzet sie nie nadaje, grafika wektorowa gora (dobra przepraszam za glupoty, pozno juz i jestem padniety)

Domyślnie

Pójdźmy dalej - niech "inteligentni inaczej" z "PC" wymyślą test na przydatność prezerwatyw do ochrony aparatów. Zacytuję słowa z reklamy - to wszystko jakieś chore.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów