Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
[QUOTE=oskarkowy;819808]Jeśli to samo szkło szybciej działa w 1mk4 niż w 5mk2, to pewnie siła aparatu, czy jakkolwiek to nazwiesz ma znaczenie. [quote] Ja bym się nie upatrywał jakości działania w "sile aparatu". Przecież cały układ mechaniczny jest w obiektywie, body daje tylko napięcie. Jeśli już to jakość AF w 5D powoduje, że obiektyw dział szybciej.
Aż tak mi nie zależy.O resztę części teoretycznej pytaj Miclesa, na pewno coś Ci rzeknie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Oczywiście miało to wyglądac tak:
Ja bym się nie upatrywał jakości działania w "sile aparatu". Przecież cały układ mechaniczny jest w obiektywie, body daje tylko napięcie. Jeśli już to jakość AF w 1DsmkIV powoduje, że obiektyw działa szybciej.
Aż tak mi nie zależy.O resztę części teoretycznej pytaj Miclesa, na pewno coś Ci rzeknie.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 23-05-2010 o 21:06 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---