Cytat Zamieszczone przez czerwiniak Zobacz posta
ładnie to wszystko napisałeś, ale po tym jak to czytam to mam wrażenie że nie robiłeś chrztu gdzie było max 2 rodzinki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Robiłeś kiedyś chrzest gdzie było 15 dzieciaków chrzczonych? i myślisz że początek będzie w "- przyjęcie i wprowadzenie dzieci do kościoła – ma miejsce w drzwiach świątyni, gdzie rodzice wnoszący dzieci prowadzą dialog z księdzem"

nigdy sie z tym nie spotkałem, owszem jak jest 2, 3 ,4 chrzty na jednej mszy.
Kiedy robiłem chrzest( nie jeden ) gdzie było powyżej 10 dzieciaków, wszystko się odbywało w " ławkach", to jest dopiero masakra, lanie wody, znak krzyża,- wygląda wszystko jak " masówka".
Pozdrawiam i życzę powodzenia

Dokładnie tak, robiłem co prawda tylko raz zdjecia na chrzcie, ale wlasnie taka sytuacja tam byla, ponad 10-ec dzieciaczkow, rodzice w lawkach, pozaslaniani innymi , potem przejscie do przodu pelno ciotek z aparatami ogolnie zamet straszny ale ostateczny efekt w cale nie byl zly, ba nawet wyszedl calkiem fajnie , rodzice bardzo zadowoleni a zdjecia robilem 40D plus niespodzianka - 17-85 is usm

Dawno tego obiektywu nie uzywalem ale cieszylem sie ze go w tedy zabralem bo drugim ktory mialem, 50-tka 1,8 na pewno niedalbym rady tego ogarnac, musialem oczywiscie w wiekszosci syt uzywac lampy i to tez tylko wbudowanej bo innej jeszcze nie mialem ale obiektyw dawal rade .