Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 614151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 162

Wątek: AG|WPJA - warto?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

takie cuda budują prestiż wpja http://reportazfoto.pl/index.html ;D
    no comment...

Domyślnie

Dokładnie tak jak pisze Sergiusz:

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Może nie powinienem ale „niech tam” Największe wrażenie na młodych robi jak mówisz, że jesteś niezależny i nie należysz do „żółtych” „czarnych” ani „czerwonych” I nie masz legitymacji bo nie. I jak chcą abyś robił im zdjęcia to niech wcześniej ustalą to z odnośnymi władzami. A jak im nie pasuje to jest milion innych fotografów mających to i tamto i należących tam i tu.

Coś już napisał

Domyślnie

Michale a czy to jest wina kolegi rafała g. że go wpja wpuścili?? chciał mieć logo - zapłacił - dostał całiem proste i czytelne suma sumarów i tak klienci oceniają zawartość portfolio i umiejętności fotografa ale mogę się tylko domyśla, że jak moja do porównania dwóch fotografów o podobnych umiejętnościach to takie świecidełko na stronie może zaważyć na decyzji.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

nie , nie wina , czy ja szukam winnych ? ;]

mowie o prestizu miejsca , dawno nie ma tam osob ktore na poczatku go budowaly
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

być może, nie znam początków AG|WPJA więc na ten temat się nie wypowiadam natomiast trzeba chyba oddzielić pewne fakty tzn korzyści bezpośrednio i pośrednio płynące z uczestnictwa w tym gronie. Nawet o ile nie ma forum, fachowej pomocy, porady itp wśród członków to być może dla wielu wystarczy sam znaczek na stronie i traktuję to jako reklamę!!! ale to tylko moje przypuszczenia bo sam nigdzie nie należę i sam sobie rzepkę skrobie

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Spytałem żony, czy wie po co są takie "znaczki" na stronce. Odpowiedź mnie powaliła.
    Nigdy by mi taka myśl nie przeszła przez głowę !.
    Otóż, cytuje. " Pewnie dostaje gość jakieś pieniądze że reklamuje inną firmę. Albo nie musi płacić za internet". Myślę że chciało powiedzieć za serwer. Ale nieważne. Zaskakujące natomiast że wcale nie musi takie logo podnosić prestiżu. A przeciwnie. Można pomyśleć że "ktoś dorabia jak może".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No ale dales dostep zonie do netu czy tylko od tak sie spytales ? Bo wchodzac na strone widac ze to nie znaczek reklamowy ,w sensie jest na nim info czym jest.

Z drugiej strony zona ma racje tez ;]
    no comment...

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No ale dales dostep zonie do netu czy tylko od tak sie spytales ? Bo wchodzac na strone widac ze to nie znaczek reklamowy ,w sensie jest na nim info czym jest.

Z drugiej strony zona ma racje tez ;]
    Otworzyłem stronkę i przywołałem żonę niczego nie sugerując. Ale temat jest dyskusyjny. Jak przeciętny użytkownik netu odbiera "jakieś zewnętrzne ikony/banery" na stronce. Czy witryny typu onet, WP, gdzie ciągle pojawia się jakaś nachalna reklama w postaci np. baneru, nie wykształciło negatywnego odbioru wszelkich ikon-przekierowań.

Dopiero zaczyna Awatar mswilk
    Miasto
    Szczecinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    takie cuda budują prestiż wpja http://reportazfoto.pl/index.html ;D
    m.in. dlatego nie mam ochoty na przedłużanie członkostwa w WPJA & AGWPJA
    Nie moja estetyka, nie moja bajka.
    Gusta są różne.
    MarcinWilk

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Otworzyłem stronkę i przywołałem żonę niczego nie sugerując. Ale temat jest dyskusyjny. Jak przeciętny użytkownik netu odbiera "jakieś zewnętrzne ikony/banery" na stronce. Czy witryny typu onet, WP, gdzie ciągle pojawia się jakaś nachalna reklama w postaci np. baneru, nie wykształciło negatywnego odbioru wszelkich ikon-przekierowań.
    w sumie lepiej jest dopisac cos w stylu "naleze do prestizowego bla bla" i dopiero znaczki
    no comment...

Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 614151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów