Jest masa czynników, które wpływają na wybór tego czy innego fotografa przez PM i pomijam tutaj cenę.
Dlatego ciekawi mnie czy WPJA to faktycznie dobra droga - reklama/przynależność w takiej organizacji. Czy może taki budżet, który pochłania WPJA przeznaczyć na inna formę reklamy?Inna organizację?
Z tego wątku wynika, że jest bardzo różnie - jedni są bardzo zadowoleni inni jednak rezygnują i nie wiem czy to dlatego, że mineli się z oczekiwaniami? ( jesli takie mieli w stosunku do WPJA).
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zajebi![]()
Ostatnio edytowane przez canonfun ; 20-03-2011 o 21:18 Powód: Automerged Doublepost
Mysle, ze pomijajac oczekiwania to napewno warto probowac, czy to w takiej organizacji czy w innej. Moze sie okazac ze faktycznie na jednym rynku bedzie cos funkcjonowalo lepiej, a na drugim gorzej. Gdybym mial w ciagu roku raptem kilka zapytan i zero umow - powaznie zastanawialbym sie nad finansowaniem takiego zrzeszenia. Kosztem chocby lepszego pozycjonowania sie lub innej opcji "marketingowej". Mam tu na mysli chec zdobywania wiekszej ilosci zlecen raczej niz "nobilitacji" Bo to drugie to juz bardzo indywidualna sprawa.
no comment...
widzisz jestem tak dobry że nadal mnie chcą bez płacenia ;D
zrezygnowałem bo w sumie nic mnie tam nie trzymało w porównaniu do FPFS
i tu właśnie wkracza ta rola , tzn pomoc jeśli potrzebna , informacje , rady , wskazówki itd itp , jednym słowem co kilkadziesiąt-set głów to nie jedna ;]
no comment...
no to byl zart , jesli sie nie polapales
no comment...