Napisałem maila że chce zrezygnować i co mam zrobić ? Bo żadnej opcji przez profil nie ma. Póki co cisza.
A można unieważnić płatność jakoś po prostu ?
no comment...
nie chce zwrotu , ale idzie mi z paypala z automatu co miech więc mogę to jakoś odłączyć ?
no comment...
Logujesz się do PayPala i cofasz autoryzację dla automatycznych przelewów dla WPJA.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
kuurna w końcu znalazłem heh dzięki , pewnie teraz sami się odezwą ;]
no comment...
Jak musiałem niedawno kartę zablokować i zapomniałem w PayPal wpisać nowej, dość szybko przysłali mi maila że paypal nie zaakceptował transakcji i cofają subskrypcję.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Maila napisałem i poczekam aż się odezwą , jak nic nie będzie to skrobnę że cofnąłem płatność. Szukałem info w ogóle o tym na stronie ale lipa w sumie.
no comment...