Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 162

Wątek: AG|WPJA - warto?

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

WPJA/AGWPJA - w obecnej formie ściema, zenada, maszynka do robienia kasy. kiedyś to było miejsce prestizowe - kierunkowe uwagi do portfolio przy przyjmowaniu, sugestie. dziś przyjmują każdego. szmal. żaden prestiż.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    WPJA/AGWPJA - w obecnej formie ściema, zenada, maszynka do robienia kasy. kiedyś to było miejsce prestizowe - kierunkowe uwagi do portfolio przy przyjmowaniu, sugestie. dziś przyjmują każdego. szmal. żaden prestiż.
    To po co należysz do tej żenady?

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    To po co należysz do tej żenady?
    juz nie należę.

Początki nałogu

Domyślnie

Spotkałem się z opinią, że lepiej zapisać się organizacji typowo biznesowych zrzeszających przedsiębiorców w danym regionie - raz, że to potencjalna baza klientów, dwa, że otrzymuje się z reguły dostęp do porad prawnych, konsultacji związanych z prowadzeniem księgowości i opodatkowaniem itd. Poza tym na różnego rodzaju spotkaniach spotykasz ludzi z różnych branż (to a propos tej bazy klientów ).

Jeśli chodzi o organizacje fotograficzne, które faktycznie mają wysokie wymagania co do nowych członków to znalazłem takie: ISPWP ( http://www.ispwp.com/ ) i MPA ( http://www.thempa.com/ ).

Dopiero zaczyna Awatar rtea
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    juz nie należę.
    i to mnie dziwi, bo podium było Twoje.
    Jedni przez grzech się wznoszą, inni przez cnotę upadają. William Shakespeare (1564-1616)

Dopiero zaczyna Awatar Macky Bucon
    Miasto
    BA Lens Based Media Study

Domyślnie Mpa

Jeśli chodzi o organizacje fotograficzne, które faktycznie mają wysokie wymagania co do nowych członków to znalazłem takie: ISPWP ( http://www.ispwp.com/ ) i MPA ( http://www.thempa.com/
    Mieszkam w Uk. Rozmawialem z kilkoma zawodowcami od slubow i kazdy chwalil AGWPJA. Niestety tu na zachodzie jest wiele fotografow dla ktorych poziom wymagan AGWPJA jest wysoki i narazie nieosiagalny. Duzo tez daje uzywanie tego w marketingu ktory jest bardzo istotny przy pierwszej rozmowie z klientem. Im bardziej przekonamy klienta ze jestesmy PRO tym lepiej, nawet jesli zdiecia w naszym portfolio sa nienajlepsze. Tutaj troche proces klient-fotogrfaf sie rozni i czlonkostwo staje sie silna karta w reku fotografa. www.thempa.com jest interesujace i juz o tym cos slyszalem. Wiem ze czlonkowie maja astronomiczne ceny i nie nazekaja na brak klientow.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Kwestia weryfikacji tego ich "zawodowstwa" , ale może faktycznie tam AGWPJA ma większe znaczenie marketingowe
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

czy ktoś wie jak się wypisać z tego cudownego tworu ?
    no comment...

Dopiero zaczyna Awatar mswilk
    Miasto
    Szczecinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    czy ktoś wie jak się wypisać z tego cudownego tworu ?
    Sami Ci podziękują, jak nie zapłacisz kolejnej składki.
    Witaj w klubie
    MarcinWilk

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Przestań płacić składki
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów