Strona 4 z 17 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 162

Wątek: AG|WPJA - warto?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Jesli ktos potrafi odroznic dobra fotografie od slabych, to nie wybierze kogos dlatego ze bierze udzial w komrecyjnym 'projekcie', tylko skupi sie na jego zdjeciach.
    Ale jeżeli nie jest zdecydowany i ma do wyboru fotografa ze znaczkiem i fotografa bez, znaczek może zacząć mieć znaczenie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

życie jest brutalne i wybierze tego z lepszą ofertą
    czyli cena , ilość bo rozumiem że poziom fotografii jest podobny
    a znaczek nie będzie miał znaczenia

Miasto
    wawa

Domyślnie

Zrobiłeś jakieś badania na ten temat?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obywatelgc Zobacz posta
    życie jest brutalne i wybierze tego z lepszą ofertą
    czyli cena , ilość bo rozumiem że poziom fotografii jest podobny
    a znaczek nie będzie miał znaczenia
    Generalnie to widać że z fotografią ślubną masz nie wiele wspólnego w praniu ;]
    no comment...

Domyślnie

a po co badania ?
    ja bym tak zrobił, zapewne Ty też i
    każdy zdrowo myślący człowiek ,
    jeżeli mamy taka sama jakość to co byś wybrał 2x audiA4 z napisem znam Prezydenta czy raz audi A4 bez napisu za te same pieniądze?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    MM
    a czemu tak sądzisz ?
    Ostatnio edytowane przez obywatelgc ; 20-05-2010 o 14:34 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale jeżeli nie jest zdecydowany i ma do wyboru fotografa ze znaczkiem i fotografa bez, znaczek może zacząć mieć znaczenie.
    Mam podobne zdanie na ten temat.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Miasto
    wawa

Domyślnie

a po co badania ?
    ja bym tak zrobił, zapewne Ty też i
    każdy zdrowo myślący człowiek ,
    jeżeli mamy taka sama jakość to co byś wybrał 2x audiA4 z napisem znam Prezydenta czy raz audi A4 bez napisu za te same pieniądze?
    MM
    a czemu tak sądzisz ?
    Następny naiwny co myśli że wszyscy myślą tak jak on. Mowa była o porównywalnych ofertach. Rozmawiamy o jednym Audi z napisem i jednym bez napisu. Fotografowie których ceny różnią się dwukrotnie raczej nie mają podobnych zdjęć.

Domyślnie

te napisy na audi to maja być odwrotnie

Handelson
    i dobrze że masz takie zdanie
    ale życie jest brutalne i klienta na znaczki jest bardzo mało
    a beż znaczków tysiące
    każdy człowiek szanuje swoje ciężko zarobione pieniądze
    ale zgadzam sie też z tym że KTO BOGATEMU ( Z FANTAZJĄ ) ZABRONI WYDAC KASĘ TAK JAK CHCE , CZYLI WYBRAĆ AUDI Z NAPISEM ZAMIAST BEZ NAPISU DWIE SZT, podkreślam że te trzy samochody maja takie samo wyposażenie
    Piotrek było ustalone że jakość zdjęć jest taka sama
    tylko jeden ma znaczek drugi nie
    a pytanie było którego wybiorą
    tego ze znaczkiem czy tego bez
    i jeszcze raz napisze tego z lepsza cena, ilością itp znaczek dla 99% nie ma znaczenia,
    badań czy będzie to 99% nie przeprowadzałem , mówi mi to moje doświadczenie życiowe , ale co ja tam w życiu doświadczyłem
    dodam jeszcze to jest moje zdanie,
    i szanuje zdanie innych
    Ostatnio edytowane przez obywatelgc ; 20-05-2010 o 14:48 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Wolę kilku takich klientów "na znaczki" za parę koła niż tysiące za miskę ryżu
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Miasto
    wawa

Domyślnie

te napisy na audi to maja być odwrotnie

Handelson
    i dobrze że masz takie zdanie
    ale życie jest brutalne i klienta na znaczki jest bardzo mało
    a beż znaczków tysiące
    każdy człowiek szanuje swoje ciężko zarobione pieniądze
    ale zgadzam sie też z tym że KTO BOGATEMU ( Z FANTAZJĄ ) ZABRONI WYDAC KASĘ TAK JAK CHCE , CZYLI WYBRAĆ AUDI Z NAPISEM ZAMIAST BEZ NAPISU DWIE SZT, podkreślam że te trzy samochody maja takie samo wyposażenie
    Piotrek było ustalone że jakość zdjęć jest taka sama
    tylko jeden ma znaczek drugi nie
    a pytanie było którego wybiorą
    tego ze znaczkiem czy tego bez
    i jeszcze raz napisze tego z lepsza cena, ilością itp znaczek dla 99% nie ma znaczenia,
    badań czy będzie to 99% nie przeprowadzałem , mówi mi to moje doświadczenie życiowe , ale co ja tam w życiu doświadczyłem
    dodam jeszcze to jest moje zdanie,
    i szanuje zdanie innych
    Powtórzę, rozmawiamy o porównywalnych ofertach, także cenowo. Nikt kto ma budżet na fotografa 2k nie weźmie takiego za 4 bez względu na to czy ma znaczek czy nie. Natomiast klient z budżetem 4k mając do wyboru fotografa za 4k ze znaczkiem i fotografa za 4k bez znaczka, zdjęcia obu mu się podobają może pomyśleć że ta plakietka jednak coś znaczy, może uważać że fajnie będzie wspomnieć o tym znajomym, powodów dla których znaczek przeważy szalę może być pińcet.

Strona 4 z 17 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów