Sandisk to sandisk![]()
Zrobiles upgrade na PD70X bo z tego co kiedys gawedzilismy to miales starsza wersje czyz nieZamieszczone przez muflon
![]()
No prosze nie zalamuj mnie Pretec jest wyraznie lepszy od Kingstona EP 50x a Ty mowisz, ze Sandisk Ultra II ktory ma predkosc 66x o ile sie nie myle jest az 30s szybszy na 1GB od Preteca 80x troche nie bardzo chce mi sie w to wierzyc.Byc moze problem jest w tym, iz Ten pretec byl 2GB (choc nie powinno robic to chyba wielkiej roznicy)
5D + L
No tak, ale teraz mam zarówno PD7X jak i PD70X - ostatnio wrzucałem gdzieś testy szybkości zgrywania. Głowy bym nie dał, ale pamiętam właśnie takie wynikiZamieszczone przez borkomar
No między moimi Sandiskami 1GB i 4GB (wszystko UltraII) nie robiZamieszczone przez borkomar
![]()
Dawaj te swoje testy - bo mnie kurde zgotowales - bylem juz zdecydowany na PretecaZamieszczone przez muflon
- cena i jakosc rewelacja - i jest widocznie szybszy jak juz wspominalem od Kingstona ElitePro 50x.
5D + L
http://www.canon-board.info/showpost...69&postcount=9Zamieszczone przez borkomar
Jeśli chodzi o karty, to ja od zawsze używam Sandiska, mam wręcz takie uprzedzenie, że Sandisk==normalne, wszystko inne==kombinacjeTrochę jak niektórzy Intel vs. inni producenci procków ;-)
To tlumaczy chyba wszystko - ja mialem 986MB i czas 2.03min a w Twoim przypadku byłoby 2 x 1.13 czy 2.26 czyli nieco wolniej nic PRETECZamieszczone przez Muflon
![]()
5D + L
OoopsZamieszczone przez borkomar
Późna pora ;-) No to teraz rzeczywiście się wszystko zgadza
Jakoś tak utkwiły mi te 1:20 w pamięci ;-)
Zamieszczone przez muflon
Spoko Wiec chyba dokupie sobie Preteca - taniej i szybciej od sandiska UII i w reku fajnie lezy kawalek aluminium;-) .
5D + L
Gdzie ten bank (pd70x) można zakupić ?
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
niedaleko Poznania, w DE ;-)Zamieszczone przez Algier
www.compact-drive.de