Grrr... ile można to samo tłumaczyć. Nic z tych rzeczy, po prostu dystrybutorzy w różnych regionach pokłócili się o prawa do trademarku. Podawałem kiedyś linka do innej strony, również z 'compactdrive' w tytule, na której był przedstawiony zgoła inny punkt widzeniaZamieszczone przez Tytus
Ot, wojenki handlowe. A jeśli chodzi o "high failure rate"... PD7X jest jednym z nielicznych produktów, który ma 99% entuzjastycznych opinii użytkowników w sieci. Normalnie jest przecież tak, że "ci co mają problemy narzekają, a zadowoleni siedzą cicho"
a tu co review, co users' comment - to superlatywy.
ROTFL... przecież to jest PD7X z innym napisam na obudowie :-D Czyżby followup do powyższej wojenki? ;-)Zamieszczone przez Tytus
Jak już wielokrotnie pisałem - same pozytywne i polecam każdemu.Zamieszczone przez Tytus
No mi jedna odpadła po rokuZamieszczone przez Tytus
dokładniej wyłamał sie jeden z cycków trzymających klapkę do CF, ale to jakoś strasznie nie przeszkadza, klapka się dalej trzyma. Gorzej gdyby ułamały się drzwiczki do baterii - wtedy faktycznie kaput. Słyszałem o kilku takich przypadkach.
Samochodowe - nie wiem, nie posiadam. Ładowarka jest w środku, zasilacz jest zewnętrzny. A na wyposażeniu są jeszcze jakieś płyty CD (nie wiem, poszły do kosza bez patrzenia) i śrubokrętZamieszczone przez Tytus
![]()