Pokaż wyniki od 1 do 10 z 111

Wątek: TEST image tanków - dla zainteresowanych

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Dokładnie I dlatego ja już kupując G5 myślałem potencjalnie o "kiedyś tam" DSLR - i póki co mi się to sprawdza, a już ponad dwa lata mineły. Podobnie z paluszkami - mam wielki stos accu AA, używam ich do: databanka, latarki (dwóch różnych właściwie), GPSa i gameboy'a - tyle co mi przychodzi od ręki do głowy. I nadal jest to jedno z głównych kryteriów, gdy kupuję nowy sprzęt. No, powiedzmy że 1D był lekkim wyjątkiem ;-)
    "We are sorry to announce that we have discontinued the supply of Compact Drive PD7X. This is due to the fact that PD7X has high failure rate and thus we are unable to keep up good customer support on this product."

mało pocieszające...Niemcy już tego w ogóle nie sprzedają, zamiast tego ponoć na topie jest to:
    http://www.directshopper.de/image-ta...iesel-pro_so_p

Muflon, a jakie Ty masz doświadczenia z tą zabawką? poważnie biorę go pod uwagę, bez HDD być może wyrwę go za 125 euro, tylko jeszcze jest kwestia jakości.

Czy to wygląda na coś porządnego czy tanieznę z obozu pracy w Chinach? te klapki nie odpadną po tygodniu? za każdym razem przy zrzucie trzeba jedną otwierać...

A jak wygląda zasilanie sieciowe/samochodowe? ładowarka jest zdaje się w środku, da się go podłączyć w samochodzie? co jest na wyposażeniu zestawu? widziałem, że jakiś adapter jest do dokupienia za 9 euro...
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 01-11-2005 o 10:07

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    "We are sorry to announce that we have discontinued the supply of Compact Drive PD7X. This is due to the fact that PD7X has high failure rate and thus we are unable to keep up good customer support on this product."mało pocieszające...
    Grrr... ile można to samo tłumaczyć. Nic z tych rzeczy, po prostu dystrybutorzy w różnych regionach pokłócili się o prawa do trademarku. Podawałem kiedyś linka do innej strony, również z 'compactdrive' w tytule, na której był przedstawiony zgoła inny punkt widzenia Ot, wojenki handlowe. A jeśli chodzi o "high failure rate"... PD7X jest jednym z nielicznych produktów, który ma 99% entuzjastycznych opinii użytkowników w sieci. Normalnie jest przecież tak, że "ci co mają problemy narzekają, a zadowoleni siedzą cicho" a tu co review, co users' comment - to superlatywy.

Niemcy już tego w ogóle nie sprzedają, zamiast tego ponoć na topie jest to:
    http://www.directshopper.de/image-ta...iesel-pro_so_p
    ROTFL... przecież to jest PD7X z innym napisam na obudowie :-D Czyżby followup do powyższej wojenki? ;-)

Muflon, a jakie Ty masz doświadczenia z tą zabawką?
    Jak już wielokrotnie pisałem - same pozytywne i polecam każdemu.

Czy to wygląda na coś porządnego czy tanieznę z obozu pracy w Chinach? te klapki nie odpadną po tygodniu?
    No mi jedna odpadła po roku dokładniej wyłamał sie jeden z cycków trzymających klapkę do CF, ale to jakoś strasznie nie przeszkadza, klapka się dalej trzyma. Gorzej gdyby ułamały się drzwiczki do baterii - wtedy faktycznie kaput. Słyszałem o kilku takich przypadkach.

A jak wygląda zasilanie sieciowe/samochodowe? ładowarka jest zdaje się w środku, da się go podłączyć w samochodzie? co jest na wyposażeniu zestawu? widziałem, że jakiś adapter jest do dokupienia za 9 euro...
    Samochodowe - nie wiem, nie posiadam. Ładowarka jest w środku, zasilacz jest zewnętrzny. A na wyposażeniu są jeszcze jakieś płyty CD (nie wiem, poszły do kosza bez patrzenia) i śrubokręt

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    No mi jedna odpadła po roku dokładniej wyłamał sie jeden z cycków trzymających klapkę do CF, ale to jakoś strasznie nie przeszkadza, klapka się dalej trzyma. Gorzej gdyby ułamały się drzwiczki do baterii - wtedy faktycznie kaput. Słyszałem o kilku takich przypadkach.
    No właśnie, mój szósty zmysł naczelnego marudy mówi mi, że to jest pięta achillesowa tego urządzenia.

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, wiem na czym stoję i czekam na odzew z Holandii

Uprawnienia umieszczania postów