Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 111

Wątek: TEST image tanków - dla zainteresowanych

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

RemikP napisał:

Mi się zdaje, że najlepszy w cenie do 500 zł jest DigiMate III i taki mam zamiar kupić. na http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=10290 wychodzi 400zł z dyskiem 40GB
    Mam taki tank i jestem z niego zadowolony. Co prawda nie jest zbyt szybki (wychodzi ok. 2MB/sek), ale to wielka wygoda mieć w jednym urządzeniu czytnik trzech rodzajów kart, których zwykle używam (CF, SD i xD) i twardy dysk, umożliwiający odczyt i zapis różnych rodzajów plików bez ograniczeń. Cena 400 zł jest odpowiednia, sam zapłaciłem o 100 zł więcej, ale napaliłem się na niego i nie żałuję. Służę informacjami na ten temat.
    Canon EOS 30D, Canon EOS 400D, EOS 5D; EOS T1i, EOS T2i; EF 17-40/4L, EF 100-300/5.6L, EFS 60/2.8 macro, EF 200/2.8 L II, EF 100-400/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200/4 IS L, EF 70-300/4-5.6 IS USM, EF 300/4 L; EF 1.4 Extender, EF 2x Extender, Speedlite 420EX, Speedlite 580EX; "IS is for us old farts with too much shake"(NINAS)

Bywalec Awatar Algier
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    niedaleko Poznania, w DE ;-)
    www.compact-drive.de
    Dlaczego na allegro nikt go nie rozprowadza?
    M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
    20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
    580EXII​
    055XPROB | 488rc2

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Algier
    Dlaczego na allegro nikt go nie rozprowadza?
    Ktos kiedys cos wspominal, ze jeden z Tipow krzyknal sobie za niego cos w okolicach 1300-1400zl wiec kto sobie na to pozwoli Wola sprzedawac tanie, gorsze ale te ktore ktos ze wzgledu na cene ktos kupi.
    5D + L

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    niedaleko Poznania, w DE ;-)
    www.compact-drive.de
    Dokładnie tutaj: http://www.24traders.net . Koszt wysyłki do Polski 17,60euro.
    Jeśli wolisz po angielsku, to w lewym panelu na dole jest przełącznik Deutch|English

W związku z PD07X mam pytanko odnośnie formatowania. Czy po włożeniu dysku sam mi go sformatuje, czy będę musiał kombinować z dużym FAT32?

PS. Przy okazji witam forumowiczów, bo to zdaje się mój pierwszy post, chociaż czytam namiętnie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glazer Zobacz posta
    W związku z PD07X mam pytanko odnośnie formatowania. Czy po włożeniu dysku sam mi go sformatuje, czy będę musiał kombinować z dużym FAT32?
    Tak zupełnie sam to nie, trzeba mu spreparować kartę z odpowiednim plikiem. Szczegóły w instrukcji.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Tak zupełnie sam to nie, trzeba mu spreparować kartę z odpowiednim plikiem. Szczegóły w instrukcji.
    To jeszcze jedno głupie pytanie.
    Czy jest do wyboru język angielski, czy tylko niemiecki..a może wszystko komunikowane jest ikonkami i język nie ma znaczenia?

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glazer Zobacz posta
    Czy jest do wyboru język angielski, czy tylko niemiecki..a może wszystko komunikowane jest ikonkami i język nie ma znaczenia?
    W databanku? Ikonkami.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

czemu nie ja , mam Epsona który ma i ikonki i podgląda Rawy jak go poproszę

dcl
    Guest

Domyślnie

Ha kupilem 3 tygodnie temu HyperDrive HD80 (blizniak PD70X) i jest boski !

obsluga jedna reka (wisi sobie na pasku w futerale-> wrzuca sie karte do niego-> wlacza-> naciska na oslep jeden przycisk->diodka mruga-> jak zgasnie to mozna wylaczyc ,

ssie 1 GB jak burza !!

no i dziala na akumulatorki AA!!

plusem tez jest darmowa przesylka kurierem z Kalifornii nawet cla zadnego nie trzeba bylo placic

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dcl Zobacz posta
    obsluga jedna reka (wisi sobie na pasku w futerale-> wrzuca sie karte do niego-> wlacza-> naciska na oslep jeden przycisk->diodka mruga-> jak zgasnie to mozna wylaczyc
    Pogrzeb dobrze w sofcie, to skrócisz tą wyliczankę o jeden etap ;-) Można włączyć funkcję, żeby zgrywał automatycznie po włożeniu karty i włączeniu, po kilku sekundach (jeśli nic nie grzebiesz). Baaaaaaaardzo wygodny detal

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów