Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 111

Wątek: TEST image tanków - dla zainteresowanych

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    To ja sie standardowo podepne polecajac swoj Databank 8) (w podpisie) o ktorym juz kilka razy pisalem opinie na forum wiec nie bede juz dalej strzepic jezyka
    ma kiepską prędkość zrzutu na kartę

Vitez, on chodzi na HDD 2,5 czy 1,8 cala?
    Da się do niego podłączyć coś z zewnątrz? nagrywa audio?
    czegoś takiego mi trzeba...

fajnie byłoby mieć coś tak wszechstronnego, ale przy ograniczonych środkach chyba wolę lepsze szkło kupić...
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 01-11-2005 o 20:22

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    wiec jesli chcesz miec dysk wiekszy niz 32GB to musisz sobie go sformatowac czyms starszym od Win98 bo chyba od 98 taka mozliwosc jest zablokowana
    A linux może. Kolejny powód przesiadki Nikt nie napisał jakichś formaterów pod win-xp? przecież to można obejść.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    to ja sie przypomne z wellandem :-) i odniose sie do zgrywania kart w punktach:

1. wszystkie mozliwe kombinacje urzadzen USB dzialaja czyli
    aparat->czytnik, aparat->welland, welland->pendrive
    2. kopiowanie karty CF
    Kingstone S 512 MB ~ 2min 40 sek
    SanDisk U II 1 GB ~ 3min 30 sek (Sandisk Extream 1GB porownywalnie choc nie miezylem ale na oko tak samo szybko)
    3. raczej tandetna obudowa - slabej jakosci plastiki trzeszcza przy sciskaniu
    4. elektronika bez zastrzerzen (tzn dziala)
    5. bateria na okolo 1,5 ciaglej pracy moze troche dluzej zalezy ile dysk potrzebuje pozwala na zgranie okolo 7 kart 1GB i trzeba myslec o jakims alternatywnym zasilaniu
    6. etui w komplecie

Jak dla mnie idealne rozwiazanie i tanie jak barszcz albo nawet zur ( w porownaniu z innymi ofertami) w przeciagu roku uzytkowania wypadl kilka razy z plecaka (30-40 cm) i ciagle dziala

nie pokazuje, ile miejsca mu zostało, to dla mnie bariera nie do pokonania...

Coś już napisał

Domyślnie

a apacer share steno cd 211 pokazuje wolne miejsce, jest szybszy od wellanda, też ma bardzo fajne etui i wygląd tanka:-D

acha - i jest tani nawet jak gorący kubek knora
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adwent
    a apacer share steno cd 211 pokazuje wolne miejsce, jest szybszy od wellanda, też ma bardzo fajne etui i wygląd tanka:-D

acha - i jest tani nawet jak gorący kubek knora
    jest w tej samej cenie, a jest już prawdziwym tankiem a nie pudełkiem na HDD z zasilaniem...

jakby jeszcze miał wejście na zewnętrzne czytniki byłby super...

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    jest w tej samej cenie, a jest już prawdziwym tankiem a nie pudełkiem na HDD z zasilaniem...

jakby jeszcze miał wejście na zewnętrzne czytniki byłby super...
    Przecież Apacer ma wejście miniUSB - podłączasz bez problemu czytnik.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Tylko pamiętaj że Twój Epson jest z zupełnie innej bajki pod względem ceny niż Apacer czy Welland
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

PartitionMagic
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

ja to wiem ze mozna obejsc ale lojalnie uprzedzam ja wyglada sprawa zalozenia jednej 'patrycji' FAT>32GB na dysku majac do dyspozycji najlepszy system na rynku Win XP

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Tylko pamiętaj że Twój Epson jest z zupełnie innej bajki pod względem ceny niż Apacer czy Welland
    Skoro muflon wyskoczyl ze swoim PD7X to ja standardowo wyskoczylem ze swoim

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    ma kiepską prędkość zrzutu na kartę
    Cyferki to jedno, wrazenia z uzytkowania to drugie - jeszcze nigdy nie zrzucal mi za wolno, a mam 1GB CFy (3 sztuki, zgranie calej na Epsona trwa niecale 7 minut).

Vitez, on chodzi na HDD 2,5 czy 1,8 cala?
    http://www.epson.com/cgi-bin/Store/c...egory=Products

2.5" 40GB hard drive (36.5GB FAT32 available for storage)

Da się do niego podłączyć coś z zewnątrz? nagrywa audio?
    Da sie jego podlaczyc do czegos na zewnatrz (TV out i gniazdo sluchawkowe ma). Nie nagrywa audio. to jest Multimedia Viewer (mp3, wav, mov, avi, jpg, tixx, raw) a nie Recorder ... wiem... moglby jeszcze jako dyktafon sluzyc, nagrywac filmiki i robic zdjecia - z 40GB pojemnoscia to dopiero byloby cudo ... no i jako palmtop i telefon komorkowy tez moglby sluzyc co tam szkodzi

fajnie byłoby mieć coś tak wszechstronnego, ale przy ograniczonych środkach chyba wolę lepsze szkło kupić...
    Mnie najbardziej zachecilo to zdanie:

" I was able to copy thirteen 1GB cards to the P2000 before the low battery warning light came on. "

Z : http://www.luminous-landscape.com/re...s/P-2000.shtml

I potwierdze - bateria trzyma bardzo dlugo,szczegolnie przy zgrywaniu zdjec (ogladanie ich, odtwarzanie muzyki zzera bardziej prad niz zgrywanie z karty) choc i tak na wszelki wypadek dokupilem zapasowe 8)

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów