No i właśnie dzięki takim wynalazcom lustrzanki kręcą filmy![]()
No i właśnie dzięki takim wynalazcom lustrzanki kręcą filmy![]()
Tak własnie...i sam osobiście nie jestem z tego zadowolony..od kręcenia są kamery i kompakty, nie rozumiem po cholere pchać w lustro opcję kręcenia filmów...to tylko takie moje zdanie bo sprzęt staje się coraz dziwniejszy, zamiast cholernej opcji kręcenia filmów w 5dII wolałbym troszkę taniej bo prawda jest taka, że jeśli ktoś kręci te 'filmy' to i tak nie robi tego lustrem (no chyba, że na jakiejś imprezie rodzinnej -.-)
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Nie, nie....nie miałem na myśli obrażania kogokolwiek. Po prostu dla mnie takie opcje są bez sensu, ponieważ ja nie korzystam z opcji kręcenia filmów w lustrze.
Dla mnie idealnym rozwiązaniem byłoby wypuszczanie dwóch wersji body z opcją kręcenia filmów oraz bez jeśli oczywiście byłby to jakaś różnica cenowa. Wiem, że mogę tylko o tym pomarzyć, ale dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie jeśli już ta opcja musi być.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Finał 6-go sezonu House'a był podobno kręcony 5d mark2... Może to nie będzie przyszłość seriali, ale proof-of-concept jest.
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner