Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Koncept: Canon EOS 3D

Mieszany widok

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

No i właśnie dzięki takim wynalazcom lustrzanki kręcą filmy

Zablokowany
    Miasto
    Nowa Ruda / Świdnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    No i właśnie dzięki takim wynalazcom lustrzanki kręcą filmy
    Tak własnie...i sam osobiście nie jestem z tego zadowolony..od kręcenia są kamery i kompakty, nie rozumiem po cholere pchać w lustro opcję kręcenia filmów...to tylko takie moje zdanie bo sprzęt staje się coraz dziwniejszy, zamiast cholernej opcji kręcenia filmów w 5dII wolałbym troszkę taniej bo prawda jest taka, że jeśli ktoś kręci te 'filmy' to i tak nie robi tego lustrem (no chyba, że na jakiejś imprezie rodzinnej -.-)

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Chyba własnie obraziłes kilka świetnych produkcji i ludzi któzy za nimi stoją ...

Cytat Zamieszczone przez Dreamer Zobacz posta
    ... bo prawda jest taka, że jeśli ktoś kręci te 'filmy' to i tak nie robi tego lustrem (no chyba, że na jakiejś imprezie rodzinnej -.-)
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Zablokowany
    Miasto
    Nowa Ruda / Świdnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OsMax Zobacz posta
    Chyba własnie obraziłes kilka świetnych produkcji i ludzi któzy za nimi stoją ...
    Nie, nie....nie miałem na myśli obrażania kogokolwiek. Po prostu dla mnie takie opcje są bez sensu, ponieważ ja nie korzystam z opcji kręcenia filmów w lustrze.
    Dla mnie idealnym rozwiązaniem byłoby wypuszczanie dwóch wersji body z opcją kręcenia filmów oraz bez jeśli oczywiście byłby to jakaś różnica cenowa. Wiem, że mogę tylko o tym pomarzyć, ale dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie jeśli już ta opcja musi być.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Po prostu dla mnie takie opcje są bez sensu, ponieważ ja nie korzystam z opcji kręcenia filmów w lustrze.
    No to przyjmij, że dla innych nie są 8).

Dla mnie idealnym rozwiązaniem byłoby wypuszczanie dwóch wersji body z opcją kręcenia filmów oraz bez jeśli oczywiście byłby to jakaś różnica cenowa.
    Zupełny bezsens. Filmy to prawie wyłącznie soft, a dodatkowa funkcjonalność niczego nie ogranicza więc całe to biadolenie jest po nic.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

prawda jest taka, że jeśli ktoś kręci te 'filmy' to i tak nie robi tego lustrem (no chyba, że na jakiejś imprezie rodzinnej -.-)
    Finał 6-go sezonu House'a był podobno kręcony 5d mark2... Może to nie będzie przyszłość seriali, ale proof-of-concept jest.
    .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(no chyba, że na jakiejś imprezie rodzinnej -.-)
    A to jest właśnie dokładnie odwrotnie - do imprez rodzinnych to rozwiązanie jest zupełnie kulawe. Dużo lepiej kupić prostą kamerkę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów