Jegomość Tkacz jest wg mnie perfekcjonistą w swoim fachu. Nie chciałbym aby zabrzmiało to jak kubeł wazeliny ale jego fotografie bardziej podobają mi się niźli jednego takiego z Krakowa co warsztaty organizuje. Czy Pan Tkacz robi na nikonie????
Jegomość Tkacz jest wg mnie perfekcjonistą w swoim fachu. Nie chciałbym aby zabrzmiało to jak kubeł wazeliny ale jego fotografie bardziej podobają mi się niźli jednego takiego z Krakowa co warsztaty organizuje. Czy Pan Tkacz robi na nikonie????
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
tkaczu to canonier od kołyski
(mowie za niego bo nie ma netu obecnie)
Sebastian Małachowski
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Ja ze swoim takie coś uzyskałem
brak w tle tła , tzn rzeczy kolorowych które by w sumie ładnie wypełniły te ściany itp
no comment...
takkkkk
no comment...
Szczerze to nie podoba mi się ta obróbka. Mówię o uzyskanych kolorach. Zdecydowanie lepiej wyszło to michalowi.
no ale co jest złego ? ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jeszcze ciutke zmieniłem więc w bezpośrednim porównani wygląda to tak
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 21-05-2010 o 18:53 Powód: Automerged Doublepost
no comment...
Ne ne, coś mi tutaj za dużo czerwonego przebija. Zresztą to nie tylko o kolor chodzi...z MMM gadaj, on się zna na tym![]()