Irytuje to dopiero w końciele migawka 20d :PZamieszczone przez negatyv
Irytuje to dopiero w końciele migawka 20d :PZamieszczone przez negatyv
O obiektywach wiem prawie wszystko
E tam irytuje... niektorzy ludzie po tym dzwieku rozpoznaja profi "o, porzadna lampa, musi byc mocna skoro tak piszczy"![]()
mam kumpla audiofila i steka jak to slyszyZamieszczone przez Kubaman
Are you brave enough?
to go do kosciola nie zapraszaj bo jak lampa piknie to on steknieZamieszczone przez GaGacek
pip.. stęk.. pip.. stęk (dla tych co sie nie wczytali uzylem wyrazow dzwiekonasladowczych)![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ale to taka sciezka dzwiekowa to chyba w innym gatunku filmow wystepujeZamieszczone przez asterix
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
rozumiem ze masz na mysli film industrialny gdzie ludzie przy pracy stekaja![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Naturalnie. Przy bardzo ciezkiej pracy fizycznej.Zamieszczone przez asterix
Np. czlowiek kreci sruba ktora robi 'piiik' a z tego wysilku robi 'stek'. W fakryce oczywiscie, dlatego mi ten kosciol nie pasowal![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null