Chyba sam zamówię parę odbitek ...3008, 3007 itd.![]()
Chyba sam zamówię parę odbitek ...3008, 3007 itd.![]()
hmmm....patrząc na te dziecito wydaje mi się, że jest to jakaś grupa ze szkoły specjalnej
To fotograf byl specjalny jak widac![]()
sekcja specjalna zawsze lojalna!a tak po za tym pragnę zauważyć okrucieństwo tego forum - jak się ktoś dogrzebie do takich zdjęć i je tu podsunie to autor może się nie pokazywać.
![]()
Jestesmy szczerzy... szczerzy do bolu... prawda zawsze boli...Jak zobaczy w statystykach ilosc wejsc z tego tematu to pewnie przeczyta to wszystko, ale brak odwagi wezmie gore i nie napisze nic
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wydaje mi sie ze na ktoryms widzialem ja i wygladala calkiem normalnie jak na te zdjecia : >
Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 17-05-2010 o 23:37 Powód: Automerged Doublepost
Przecież na samym wstępie jest zaznaczone, że " zdjęcia, które oglądacie zostały przedstawione w gorszej jakości . . ." czyli zamawiający dostanie zupełnie inne zdjęcia :-D :-D :-D
Albo N82, albo N93... ewentualnie N95 lub K850i.
A tak poważnie to jeśli Nikon to na pewno CoolPix i jakiś hmm L18 ?
Bo taka duża GO to pewnie jakaś mała matryca.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W ogóle zdjęć tyle że można film zrobić. Fotograf łapał bardzo niekorzystne kadry i chwile.
Ostatnio edytowane przez misieek ; 17-05-2010 o 23:50 Powód: Automerged Doublepost
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane