Zamieszczone przez TOKIN
To coś dziwnego bowiem sam kupiłem na allegro ze 3 tygodnie temu![]()
Zamieszczone przez TOKIN
To coś dziwnego bowiem sam kupiłem na allegro ze 3 tygodnie temu![]()
Oj wybaczcie, myślałem, że chodzi o allegroJeśli chodzi o wspomniany sklep to powinni na zamówienie ściągnąć.
pozdrowienia
[QUOTE=aptur]Oj wybaczcie, myślałem, że chodzi o allegroJeśli chodzi o wspomniany sklep to powinni na zamówienie ściągnąć.
Sciagaja,sciagaja,kiedys matowke kratke trzy miesiace mi cigneli wziawszy uprzednio zadatek,az mnie szlg trafil ,kase zabralem i kupilem na Allegro.
No to mamy jasność - w połaczeniu z mailem który nie działa oraz brakiem telefonu na stronie - hm lepiej trzymać się od nich z daleka.
a ja właśnie u nich zamówiłem 50 1.8![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
http://www.allegro.pl/item105018356_...i_fabryka.html
Tanio i pewnie!
nie mogłeś tego wczoraj zamieścić ??
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
mattnick,
może nic straconego, bo tam gdzie zamówiłes częściej nie mają niż mają....Ciekawa jestem jak będzie tym razem?
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Ja również. Jeśli nie będzie w najbliższym tygodniu, to piszę do nich maila i będę ich molestował przez gg. Pierwsza ściema i rezygnuję
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Chcesz czekać tydzień? Ja bym chyba nie wytrzymała... tylko brała z allegro. No chyba że kasę wpłaciłeś?
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!