Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zaprezentuj swoje umiejętności w rewelacyjnym konkursie.

Andrzej25
    Guest

Domyślnie Zaprezentuj swoje umiejętności w rewelacyjnym konkursie.

Miłośnicy fotografii mogą sprawdzić swoje umiejętności w konkursie „Zrób zdjęcie i wygraj nagrody”. Wystarczy tylko zrobić zdjęcie, na którym obowiązkowo musi znaleźć się opakowanie lub sam produkt (Snack – Przysmak Świętokrzyski). Do wyboru jest możliwych pięć różnych kategorii tematycznych: podróże, sztuka, rodzina, party, humor. Więcej informacji na stronie: przysmakswietokrzyski.pl

Zablokowany
    Miasto
    Nowa Ruda / Świdnica

Domyślnie

Wydaje mi się, że to nie przejdzie i nie znajdziesz dużo osób zainteresowanych tego typu "konkursami" na tym forum.

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

U mnie chyba nie ma "tego" rarytasu

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

smak dzieciństwa

Zablokowany
    Miasto
    Nowa Ruda / Świdnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskardj92 Zobacz posta
    U mnie chyba nie ma "tego" rarytasu
    Taaa...bodajże u mnie też...powiem nawet, że pierwszy raz się z tym spotykam :P

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W sumie to Forum dla fotografów a nie garkotłuków http://www.snackpellet.com/pl/snack/...swietokrzyski/
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Andrzej25
    Guest

Domyślnie

Snacki dostępne są w takich sieciówkach jak Auchan, Kaufland, Delikatesy Centrum, Real, Billa, Leclerc oraz Eco, a także we wszystkich dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych. Temat konkursu jest ciekawy, także myślę, że na pewno co najmniej kilka osób zdecyduje się w nim wystartować

Andrzej25
    Guest

Domyślnie Konkurs trwa!

Konkurs „Zrób zdjęcie i wygraj nagrody” wciąż trwa. Autor najciekawszego zdjęcia zamieszczonego na stronie konkursowej w danym miesiącu, otrzyma od Spółdzielni wielozadaniowy scyzoryk marki Victorinox. Gra jest warta świeczki. Prawdziwe szwajcarskie scyzoryki z Kielc czekają!

Uprawnienia umieszczania postów