Strona 15 z 25 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 242

Wątek: Odpadło lustro w 5D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gerbil Zobacz posta
    MARANTZ:

zweryfikowałeś te plotki?
    To info usłyszane wczoraj w jednym z łódzkich sklepów foto. Nie myślałem, że tak szybko będę musiał to weryfikować Sprawdzę to u miejscowego przedstawiciela PRO z Pabianic.
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ja tam dałem trochę kleju w miejscu gdzie serwis wkleja kątownik. Po co mieć przykre niespodzianki na zleceniu, czy porysowaną tylnią soczewkę - może tak się przecież zdarzyć.
    Po za tym potem zabawa w wysyłanie, czekanie...

Początki nałogu

Domyślnie

Szwayko, zrób proszę fotki podklejonego przez ciebie lusterka i napisz kiedy i czym kleiłeś. Może komuś się przyda. Mnie to ciekawi, czy też tak nie zrobić ilekroć zaglądam do tego wątku.

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ok mam dwa aparaty i w dwóch tak zrobiłem. Najpierw w jednym na próbę tym "gorszym".
    Klej też podam.

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darecky Zobacz posta
    Szwayko, zrób proszę fotki podklejonego przez ciebie lusterka i napisz kiedy i czym kleiłeś. Może komuś się przyda. Mnie to ciekawi, czy też tak nie zrobić ilekroć zaglądam do tego wątku.
    Nie wygląda to ładnie, ale ja jestem praktykiem dla mnie aparaty mają być najbardziej użyteczne a nie ładne. W tym aparacie mam tak ponad rok.

klej do twardego pcv, szkła. Aparat najlepiej odłożyć bagnetem do góry żeby klej nie odparował na matówkę. Chociaż to nie cyjanowy jak super glue.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

I po co tak kombinowac z tym klejem, odsyłasz aparat do serwisu, wymieniaja lustro łącznie z mirrorboxem, na gwarancji, jest to wada fabryczna.

Wymieniałem w 2011 w aparacie z przebiegiem ponad 70 tys klatek. gruuuubo po gwarancji.

Serwis nie wkleja zadnych katowników, wymienia czesc na zupelnie nowa , nie ma co sszerzyc defetyzmu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotowesolowski Zobacz posta
    I po co tak kombinowac z tym klejem, odsyłasz aparat do serwisu, wymieniaja lustro łącznie z mirrorboxem, na gwarancji, jest to wada fabryczna.

Wymieniałem w 2011 w aparacie z przebiegiem ponad 70 tys klatek. gruuuubo po gwarancji.

Serwis nie wkleja zadnych katowników, wymienia czesc na zupelnie nowa , nie ma co sszerzyc defetyzmu
    może żeby nie mieć niespodzianki w czasie zlecenia?
    Ludzie listy noszą...

Domyślnie

Niekończąca się opowieść... W czwartek mnie również odpadło lusterko W piątek wysłałem, dziś już mam kosztorys - naprawa nieodpłatna, ale niestety trzeba czekać na części... A w sobotę reportaż Czy w przesyłanym do Was kosztorysie mieliście informacje o oczekiwaniu na części?
    WYMIANA UKŁADU LUSTRA NA GWARANCJI PRODUCENTA(TRZEBA CZEKAĆ NA CZĘŚCI)
    Nie ukrywam, że dość mocno niepokoi mnie właśnie tekst w nawiasach:/ Jeśli tak ile czekaliście na powrót Waszej puszki?

Pozdrawiam!

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Chyba jakaś zmora z tymi odpadającymi lustrami - dziś się stałem "szczęśliwym" członkiem tego klubu

Domyślnie

mi odpadło wczoraj na reportażu - całe szczęście, że nie na przysiędze :/

Strona 15 z 25 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów