Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 242

Wątek: Odpadło lustro w 5D

Początki nałogu Awatar Marv84
    Miasto
    Gorlice

Domyślnie

w 350D tez odklejała sie guma na obudowie ale to niska klasa sprzętu to mogą sobie pozwolić jak takie wpadki bo odklejało sie najczęściej po ok 2latach używania...
    L

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Moja piątunia jest już z powrotem u mnie. Naprawa trwała kilka dni, dostałem maila, że gotowe, poprosiłem o wysyłkę sprzętu do mnie i tadaaam!! Mam!

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z Żytniej. Wszystko odbyło się bardzo szybko i bardzo sprawnie. Zaznaczyć należy że puszka dotarła do mnie przesyłką kurierską naprawdę solidnie i bezpiecznie zapakowana.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Coś już napisał

Domyślnie

Miałem to samo miesiąc temu. Lustro odkleiło mi się tydzień po kupnie aparatu. Nie znając jeszcze tej przypadłości piątki spociłem się jak mysz - myślałem, że sprzedawca wcisnął mi bubel.
    Żytnia załatwiła sprawę w 3 dni. Szacun.

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wczoraj urwało się i mnie. Pierwszy objaw? Przestał działać AF. Nagle bez powodu nie chciał niczego załapać. Zdejmuję szkło, naciskam spust bez obiektywu i ... brzdęk
    Lustro odleciało. Nie czytałem o problemie wcześniej na forum bo zaglądam tutaj raz do roku, ale dzięki temu wątkowi troszkę się uspokoiłem. Zobaczymy co z tym zrobi Żytnia. Ciekawi mnie to bo słyszałem, że nie są już serwisem autoryzowanym przez Canona.
    FOTOINKWIZYTOR

Domyślnie

MARANTZ:

zweryfikowałeś te plotki?

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gerbil Zobacz posta
    MARANTZ:

zweryfikowałeś te plotki?
    To info usłyszane wczoraj w jednym z łódzkich sklepów foto. Nie myślałem, że tak szybko będę musiał to weryfikować Sprawdzę to u miejscowego przedstawiciela PRO z Pabianic.
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ja tam dałem trochę kleju w miejscu gdzie serwis wkleja kątownik. Po co mieć przykre niespodzianki na zleceniu, czy porysowaną tylnią soczewkę - może tak się przecież zdarzyć.
    Po za tym potem zabawa w wysyłanie, czekanie...

Początki nałogu

Domyślnie

Szwayko, zrób proszę fotki podklejonego przez ciebie lusterka i napisz kiedy i czym kleiłeś. Może komuś się przyda. Mnie to ciekawi, czy też tak nie zrobić ilekroć zaglądam do tego wątku.

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ok mam dwa aparaty i w dwóch tak zrobiłem. Najpierw w jednym na próbę tym "gorszym".
    Klej też podam.

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darecky Zobacz posta
    Szwayko, zrób proszę fotki podklejonego przez ciebie lusterka i napisz kiedy i czym kleiłeś. Może komuś się przyda. Mnie to ciekawi, czy też tak nie zrobić ilekroć zaglądam do tego wątku.
    Nie wygląda to ładnie, ale ja jestem praktykiem dla mnie aparaty mają być najbardziej użyteczne a nie ładne. W tym aparacie mam tak ponad rok.

klej do twardego pcv, szkła. Aparat najlepiej odłożyć bagnetem do góry żeby klej nie odparował na matówkę. Chociaż to nie cyjanowy jak super glue.

Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów