Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 242

Wątek: Odpadło lustro w 5D

Domyślnie

Zawsze dopada w nieodpowiednim :P

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

skoro same odpadają w nieodpowiednim to nic prostszego jak pomóc mu odpaść w odpowiednim i wysłać do serwisu...

Coś już napisał Awatar Hadrian
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Wczoraj oddalem do serwisu pan powiedział "za tydzien sie odezwiemy powinno juz byc gotowe". dzis byl tel ze jak chce to moge odebrać. Pewnie wszysyki żelazny czy maja mirrorbox na stane czy musza zamawiać

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hadrian Zobacz posta
    (...) Pewnie wszysyki żelazny czy maja mirrorbox na stane czy musza zamawiać.
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Od razu tłumacz takie zawiłości na polski...

OK, moja piątka też już na Żytniej.
    Póki co strzelam z 40D i po przesiadce stwierdzam, że czterdziestka ma od piątki lepszy AF.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

A ja się zastanawiam jak to możliwe, że w aparacie tej klasy co 5D może ot tak sobie odpaść lustro. Z tego co czytam, to problem jest powszechny, dlatego tym bardziej dziwi mnie to, że Canon dopuścił się takiego "babola". Niepojęte.

Początki nałogu
    Miasto
    Krakówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    A ja się zastanawiam jak to możliwe, że w aparacie tej klasy co 5D może ot tak sobie odpaść lustro. Z tego co czytam, to problem jest powszechny, dlatego tym bardziej dziwi mnie to, że Canon dopuścił się takiego "babola". Niepojęte.
    Za slaby uzyty klej.
    Jak widac, nie we wszystkich puszkach do tej usterki dochodzi, do tego nie odpada ono od razu, tylko ujawnia sie czasem nawet po kilku latach uzytkowania (5D jest nieprodukowane od ponad 4 lat). Takie wady materialowe czasem trudno wykryc na etapie prototypu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    Moze wyciagneli wnioski i w nowszych modelach nie bedzie takich problemow. Slyszal ktos zeby w 5dII odpadlo lustro?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nawet najlepszym producentom zdarzają sie wpadki. Najważniejsze, ze potrafili sie do tego przyznać i wszelkie koszty z tym związane wzięli na siebie
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greg01 Zobacz posta
    Moze wyciagneli wnioski i w nowszych modelach nie bedzie takich problemow. Slyszal ktos zeby w 5dII odpadlo lustro?
    albo w 5dIII?

Domyślnie

W nikonach D2 jak siegam pamiecia odklejala sie guma na obudowie.

Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów