Nokton 50mm f/1.4 to chyba pomyłka?![]()
Nokton 50mm f/1.4 to chyba pomyłka?![]()
Kurde napisałem dłuższego posta, ale net się odłączył...
także w skrócie:
1. Kategorie sprzętu daj po lewej, bo jest mało intuicyjnie (czyta się od lewej do prawej, nie odwrotnie)
2. Listy kategorii nie rozwijają się od razu po kliknięciu
3. Błędy w opisach - ale na początku to nieuniknione
4. Towar na stronie głównej powinien byc przyporządkowany do jakiejś kategorii (np. bestsellery, nowości, promocje etc.)
5. Angielska wersja - nie obejmuje kategorii i formularza kontaktowego
6. Jeśli chodzi o funkcjonalność to pomyśl o tym, aby dorzucić podział sprzętu (np. obiektywy) ze względu na mocowanie (canon/nikon/sony/itd.)
Design prosty, typowy wręcz jak na sklep internetowy. Kolory mogą być (szary wiecznie modny). Pomyśl nad zamówieniem identyfikacji wizualnej, bo brakuje wyrazistego loga, a stockowe zdjęcie aparatu z wymazanymi oznaczeniami kojarzy się raczej tandetnie :P
Podpisy kłamią
Ja bym zmienił rozmiar okienek w podkategoriach i lepiej je rozmieścił.
Wchodzisz w obiektywy i widzisz 3 małe ikonki a reszta pusta (sprawie wrażenie ubogiego sklepiku).
Dał bym to proporcjonalnie na całym polu które masz do wykorzystania
Wielki plus za opis szkieł, zdjęcia z body i testy
Zapomniałem dodać - że szablon jest nieedytowalnyKupiłem gotowca, tylko grafikę podmieniłem na swoją.
O obiektywach wiem prawie wszystko
moim zdaniem jest OK i nie ma się czego czepiać, wszystko znalazłem, wszystko się otwiera(google chrome), przejrzyście i bez zbędnych wodotrysków.
Layout jest ok - prosty, nieprzeładowany.
A tak z innej beczki: prowadzisz też sprzedaż szkieł innych marek, niż Wojtki, Tamrony i Samyangi?
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Zeissy, Falcony i od biedy - SigmyDystrybucja Canon i Nikona w Polsce jest chora i nie mam zamiaru się w to pchać znowu.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Sklep digital24, mimo że na jego stronie jak byk stoi "oficjalny partner Canon Polska", sprzedaje Canony sprowadzone z zachodnich dystrybucji. Sam takiego kupiłem - z polską instrukcją obsługi wysyłaną przez sprzedawcę mailem, bo w pudełku papierowe były w każdym europejskim języku, tylko nie w polskim. I mi to wcale nie przeszkadza.
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu