Goraco polecam. Wlasnie kupilem samiego fisza. Szkielko ostre, wszystko jak nalezy, dostawa na nastepny dzien DHL'em.
Goraco polecam. Wlasnie kupilem samiego fisza. Szkielko ostre, wszystko jak nalezy, dostawa na nastepny dzien DHL'em.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Jeśli ktoś się szczypie z kasą i ma dużo wolnego czasu, pewnie że skorzysta bardziej na samodzielnym poszukiwaniu dobrego egzemplarza obiektywu (lub używanego).
Niemniej jednak ceny u Cichego uważam za dobre, płacisz bowiem nie tylko za przedmiot, ale również za jego uprzednie przetestowanie oraz, jak ktoś w poście wyżej napisał, błyskawiczną reakcję w przypadku reklamacji.
A jaki w tym problem? Jeżeli mam wydać większą kwotę to wolę mieć pewność że wydaje ją na egzemplarz który spełni moje wymagania/oczekiwania. Oczywiście nie wszystko można sprawdzić podczas testów w sklepie, niemniej jeżeli mamy możliwość przeprowadzenia takich testów to warto z takiej możliwości skorzystać.
EOS + Speedlite
kupowalem tamrona od cichego jakies pare lat temu. szklo smiga do dzis bez zednych wad, aczkolwiek ja juz z niego nei korzystam (stalko maniak). z tego co pamietam, to szklo potrzebowalem w jakims dziwnie szybkim terminie, tak sie zlozylo, ze cichy jechal przez wroclaw gdzies pociagiem, wiec na drugi dzien odebralem obiektyw z dworca. przy rozrzucie jakosciowym tamrona, to zakup u cichego super opcja!
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB