Jeśli to wg Ciebie jest ok, to nie ma w ogóle co dyskutować.
Jeśli to wg Ciebie jest ok, to nie ma w ogóle co dyskutować.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Sklep graficznie ciekawy, chociaż jestem zwolennikiem jasnych kolorów
Sposób wybierania konkretnego towaru natomiast jest nieciekawy i rozwiązanie dość stare (najbardziej to widać w obiektywach)
najczytelniej imo było by wyświetlić np. wszystkie obiektywy z oferty, a na górze sortować wg producenta i systemu (rozwijana lista),
a po prawej w nowościach zrobiłbym automatyczne przewijanie w poziomie z opóźnieniem 5-6 sek, np 5 najnowszych towarów
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Choćby ze względu na to, że taki sprzedawca łamie prawo.
W jaki sposób? Import towaru z UE i sprzedaż na terenie Polski chyba nie jest sprzeczne z prawem?
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Ale towar musi mieć dołączoną instrukcję w języku polskim.
No i miał. Czy prawo reguluje, przez kogo ma być ta instrukcja dołączona?
Toteż właśnie od sprzedawcy taką instrukcję otrzymałem. Czy zgodnie z przepisami prawa musi ona być na papierze?