Ja raz pojechalem do MediaMarkt z laptopem bo ludzilem sie, ze kupie dobra Sigme 30 1.4, ktora dobrze bedzie ostrzyc z moim 40d. Zawiodlem sie, dymalem laptopa, lustrzanke, stracilem kase na podroz i... ostrzyl fatalnie.
Ja raz pojechalem do MediaMarkt z laptopem bo ludzilem sie, ze kupie dobra Sigme 30 1.4, ktora dobrze bedzie ostrzyc z moim 40d. Zawiodlem sie, dymalem laptopa, lustrzanke, stracilem kase na podroz i... ostrzyl fatalnie.
Raczej niewiele. Tak się składa że mieszkam w centrum większej aglomeracji i w promieniu 10-15 km jest co najmniej kilkanaście klepów oferujących sprzęt foto.
Za paliwo płaci firma, tak więc nie wydaje na nie nawet złotówki.
Mając do dyspozycji taką "pulę" sklepów raczej trudno zakończyć zakupy niepowodzeniem (choć oczywiście wykluczyć się tego nie da).
Ależ wcale tego nie neguję. Chciałem po prostu pokazać że można podejść do tego zagadnienie z trochę innej strony (niekoniecznie "gorszej").
EOS + Speedlite
Ja ma swojego Tamrona 17-50 z drugiej ręki. Poprzednik kupił u Cichego... Śmiga jak ta lala, a co najważniejsze ostrzy mi w punkcik
Poruszaliście kwestie wyższej ceny sprzętu od Cichego. Dla mnie jednak jakość, a konkretniej pewność towaru jest ważniejsza. Nawiasem mówiąc różnica nie jest miażdżąca... Warto.
No tego to się domyśliłem , i nie o to mi chodziło...
no comment...
No i ja nabyłem szkiełko poza allegro (przez CB) od Cichego: Samyang 14mm. Ostre aż strach brać w rękęPolecam - dobry kontakt, szybka wysyłka!
zbyrak
Właśnie zakupiłem 17-50 vc od Cichego.
Rewelacja. Sprzedaż przeprowadzona wzorowo. Co ważne bez problemu dało się szczegóły przez GG ustalić - bardzo dobry kontakt. Cena na jak na egzemplarz "sprawdzony" prawie taka sama jak w sklepach internetowych za losowe modele. Wysyłka 24h.
Od razu po wyjęciu z pudełka szybki test "bateryjny", efekt: idealnie!. Ostrzy idealnie w punkt, ostrość w centrum i na brzegach rewelacyjna!.
Także polecam zakup sprawdzonych egzemplarzy przez Cichego !!
Witam,
nie chcę zakładać nowego wątku, nie chodzi mi o dodatkową reklamęMam prośbę do Was - właśnie uruchomiłem sklep internetowy. W końcu można powiedzieć... Nie ma w nim jeszcze wszystkich produktów, ale sukcesywnie je dodaję i poprawiam znalezione błędy. Jeśli mielibyście chwilkę czasu, by zerknąć i ewentualnie ocenić jego funkcjonalność - będę wdzięczny.
adres stary, czyli: http://www.negatyw.org
Nie zachęcam do zakupów, tylko do oceny działania i wyglądu strony![]()
Pozdrawiam
O obiektywach wiem prawie wszystko
Działa fajnie, nawet złożyłem testowe zamówienie
Na FF 4.0 menu kategorii trochę za małe, szczególnie jak się rozwinie 3 poziom.
Kolory dziwnie dobrane ale, przynajmniej "cena" i "dodaj" wyróżniają się i łatwo to znaleźć, dziwnie wygląda ta wszechobecna kratka w tle, ale to rzecz gustu.
Jak będą dobre ceny to nawet źle działająca strona nie odstraszy![]()
Nie widzę żadnego zamówienia do Canona![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko