Po szklo u Cichego bylem osobiscie, milo sie rozmawialo przy okazji testow, bez pospiechu i rzeczowo. Obiektyw do dzis smiga bez zadnych problemow. Ja rowniez moge polecic forumowego Kolege.
Sprzętu kupionego (pośrednio lub bezpośrednio) trochę już było. Począwszy od Olympusa C4000, poprzez dwa EOSY, trzy Tamrony aż po koreańskiego fisza. Złego słowa nie powiem.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Ja kupilem ostatnio od niego 2 Samyangi 14mm po 1075zł.
Chyba teraz to bardzo dobra cena. No i dodatkowo nie sa to koty w worku jak w zwyklych sklepach internetowych, bo warto nawet poczekac 1-2 dni dluzej, zeby Cichy podpial je do puszki i troche przestrzelil.
W dawnych czasach kupowałem G5, Pro1, później jakiegoś Sonego (H5 czy coś w ten deseń) w ostatnim czasie Tamrona 70-300 wszystko to od Cichego, z odbiorem osobistym.
Cichego tylko można polecać, profesjonalne podejście do klienta, obsługa też spoko. W planach Koreańczyk 8mm, pozdrawiam serdecznie :-)
Co do "sortowania" egzemplarzy to miałem Tamrona 28-75 który został kupiony przez poprzedniego właściciela u Cichego i ani 1 właściciel, ani ja, ani obecny nie mamy/mieliśmy zastrzeżeń co do jakości optycznej wybranego egzemplarza.
Czy Cichy sprzedaje coś oprócz tamronów i samyangów?
Ja raz pojechalem do MediaMarkt z laptopem bo ludzilem sie, ze kupie dobra Sigme 30 1.4, ktora dobrze bedzie ostrzyc z moim 40d. Zawiodlem sie, dymalem laptopa, lustrzanke, stracilem kase na podroz i... ostrzyl fatalnie.
No i ja nabyłem szkiełko poza allegro (przez CB) od Cichego: Samyang 14mm. Ostre aż strach brać w rękęPolecam - dobry kontakt, szybka wysyłka!
zbyrak
Właśnie zakupiłem 17-50 vc od Cichego.
Rewelacja. Sprzedaż przeprowadzona wzorowo. Co ważne bez problemu dało się szczegóły przez GG ustalić - bardzo dobry kontakt. Cena na jak na egzemplarz "sprawdzony" prawie taka sama jak w sklepach internetowych za losowe modele. Wysyłka 24h.
Od razu po wyjęciu z pudełka szybki test "bateryjny", efekt: idealnie!. Ostrzy idealnie w punkt, ostrość w centrum i na brzegach rewelacyjna!.
Także polecam zakup sprawdzonych egzemplarzy przez Cichego !!