Polecam C 1000D ma lepszą dynamikę czyli więcej szczegółów w cieniach zaś w nikonie masz ograniczenie z obiektywami nawet nikona które nie mają napędu AF i trzeba ustawiać manualnie
Polecam C 1000D ma lepszą dynamikę czyli więcej szczegółów w cieniach zaś w nikonie masz ograniczenie z obiektywami nawet nikona które nie mają napędu AF i trzeba ustawiać manualnie
Podpisuje sie w 100%. W tej cenie tylko Canon. Jak Nikon to dopiero od D90 w górę można rozważać. Na przykład kultowy 50 mm 1.8 za 500 PLN nie ma tego silniczka i trzeba kupic 50 1.4 za kilka razy wiecej. To duza roznica dla amatora, ktory taki aparat rozważa. Po co sie na starcie ograniczac w istotny sposób do wyboru szkielek? Brac Canona i tyle.
Canon, Sigma, Tamron, Manfrotto ...
Sprzedam: Sigma 18-50 2.8 EX DC Macro, Grip BG-E3 do 400D.
W tym zestawie 18-55 ma IS ten 70- 00 nie ma. Powiem tak chodzi mi o robienie zdjęć i oczywiście o lepsze zdjęcia niż kompakt, ale również o zaangażowanie się, ale nie wszystko na raz. Po prostu stać mnie na taki zestaw.. Myślę, że na poczatek na przesiadkę starczy. Dzięki za info. Będe to forum dość często odwiedzał i pytał w razie czego