Ktory z tych aparatow jest lepszy powershot A310 czy powershot A60???
Ma ktos moze linki do zdjec robionych tymi dwoma aparatami tak aby mozna bylo je porownac?
Ktory z tych aparatow jest lepszy powershot A310 czy powershot A60???
Ma ktos moze linki do zdjec robionych tymi dwoma aparatami tak aby mozna bylo je porownac?
Zdjecia ze wszystkich aparatow jakie masz na rynku są na www.pbase.com, ew ale to ostroznie mozesz poogladac na www.dpreview.com co troche odradzam to te zdjecia są jakies podrasowane.
zdecydowanie polecam A60 duzo ustawien recznych A310 to idiot camera![]()
Tu bym mocno polemizowal, 'Smiene' pamietasz ?Zamieszczone przez Barthezz
Fajne fotki mam do dzis![]()
Ale fakt, to 'analog'![]()
Jako posiadajacy A310 powiem ze; fajna matryca, daje juz mozliwosc zabawy w PS, sa funkcje w menu dzieki ktorym mozna pokombinowac ze zdjeciem. A i tak zdjecia 'nie robi' aparat![]()
To pozdrawiam,
Parteq
Korzystajac z tego ze produkcja A60 zostala juz zakonczona i resztki magazynowe sa sprzedawane po 600zl z groszem zdecydowanie lepiej kupic a60, chociazby ze wzgledu na zoom optyczny
I to jest prawda ! Często fotki ze stron z recenzjami lub porównaniami aparatów są podrasowane lub zrobione przez fachowców. Ja zwykły amator fotografi cyfrowej robię "inne" fotki niż te umieszczone w albumie (...może kiedy), ale jeżeli chcesz to mogę ci przesłać (A60) do przeglądnięcia. Z A310 nie mam więc może podeśle Ci ktoś inny. Ja ze sfojego aparcika jestem bardzo zadowolony !Zamieszczone przez plluszak
Pozdrawiam
Egzor
-----------
Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci
Witam!
Też wcześniej miałem ten sam dylemat.
Wszystko zależy od tego do czego będziesz uzywał aparatu - bo jeśli raczej do jakiś artystycznych uniesień to kup a60 - jest dobry do nauki.
Jeśli do robienia zdjęć - kup a310.
Zgadzam się z Parteq:
pozdrawiamZamieszczone przez Parteq
![]()
Ps. jeżeli chcesz zobaczyć nie podrasowane fotki z a300 (zmieniłem tylko rodziałkę na niższą ):
http://www.master.pl/~tetsuo/galeria/index.html
jak juz pisalismy w innym watku:tymi fotkami nikogo nie przekonaszPs. jeżeli chcesz zobaczyć nie podrasowane fotki z a300 (zmieniłem tylko rodziałkę na niższą ):
http://www.master.pl/~tetsuo/galeria/index.html![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
A gdzie jest napisane, że ja kogoś przekonujęZamieszczone przez Przemek Białek
![]()
tylko fotki pokazuję![]()
ps. Nie uczyli cię w szkole :
" Nadgorliwośc gorsza od faszyzmu "![]()
pozdrawiam