hehe "zoom"... teraz odczuwam nieco w nogach, to zoomowanie
Ale impra byla przednia! Dopisala atmosfera, pogoda, modelki. I wszystko razem daje super mieszanke![]()
hehe "zoom"... teraz odczuwam nieco w nogach, to zoomowanie
Ale impra byla przednia! Dopisala atmosfera, pogoda, modelki. I wszystko razem daje super mieszanke![]()
Zaraz coś podrzucę
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No to zaczynamy:
1. Do biegu... gotowi... start!
2. Musicie dziewczyny wyluzować, pokaże Wam... tak się chodzi na luzie
3. Po instruktażu czas zająć się robotą... a ile się człowiek nabiega
4.
5. Chwila odpoczynku?
6. ... ależ skąd!
7. To niestety nie ja byłem tematem tego zdjęcia
8. I bonusik... Ania.
Ostatnio edytowane przez Handelson ; 06-06-2010 o 23:17 Powód: Automerged Doublepost
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Chyba zapomnieliście o osobie, która uratowała Wam swoją obecnością skóry...
Tyle godzin trzymania blendy nie poszło na marne. Przynajmniej taki wniosek mi się nasuwa po zdjęciu nr 8. od Handelson'a
Trochę przypadkiem trafiłem na wasz plener ale muszę przyznać, że było konkretnie no i fajni ludzie
ps. Konto odkopane jeszcze z czasów gdy biegałem z Canonem :P
Pozdrawiam
N
Takk, impreza zaliczona do udanych. Wszystko sie zgrało. Ostateczne oddanie klucza wyglądało własciwie tak
Alde dumnie paraduje z kluczem od swojego pokoju:-D
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Podobno mam się nie przejmować, że nie Canonowe... A więc coś ode mnie :-D
N
No nie wszystko pokręciłeśto był klucz od całego Dworku od pokoi były mniejszego kalibru.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie nikt nie zapomniał :
To właśnie nasz wspaniały mistrz blendy który potrafił świecić parę modelek na raz rozstawionych gdzie indziej ... he he
Ostatnio edytowane przez Alde ; 07-06-2010 o 09:35 Powód: Automerged Doublepost
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
To i ja coś podeślę z przygotowań: