Pokaż wyniki od 1 do 10 z 189

Wątek: 1D mark II N

Mieszany widok

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ostatnio zmieniłem właśnie 40D na mk II N pomimo tego, że to starsza konstrukcja to jednak robi ciągle mega wrażenie, nie żałuję tej zmiany, jestem w 100% zadowolony z 1D, szybkostrzelność, piekielny autofokus, wykonanie, no i wygląd ! jak to się mówi: jak raz spróbuję się jedynki, to już nie będzie się nigdy chciało innego aparatu i tak się stało, nie zamieniłbym swojej za nic na świecie.
    znalazłem ją w bardzo dobrym stanie, przebieg 40k klatek, zapłaciłem 4,5 tys, ale przynajmniej wiem, że sprzęt jest pewny, sprawdzony i zadbany.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków/ Zabrze (GOP)

Domyślnie

ja spróbowałem mark I na kilkanaście minut i już*wiedziałem na co 30d upgradować

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djk Zobacz posta
    ostatnio zmieniłem właśnie 40D na mk II N pomimo tego, że to starsza konstrukcja to jednak robi ciągle mega wrażenie, nie żałuję tej zmiany, jestem w 100% zadowolony z 1D, szybkostrzelność, piekielny autofokus, wykonanie, no i wygląd ! jak to się mówi: jak raz spróbuję się jedynki, to już nie będzie się nigdy chciało innego aparatu i tak się stało, nie zamieniłbym swojej za nic na świecie.
    znalazłem ją w bardzo dobrym stanie, przebieg 40k klatek, zapłaciłem 4,5 tys, ale przynajmniej wiem, że sprzęt jest pewny, sprawdzony i zadbany.
    Jak dla mnie 4,5k za tą puszkę to trochę szaleństwo ;-) Ja wiem co może 1D bo robiłem już nie raz mkIII i wiem, że tak jak teraz 40D robi głównie za nosidełko do drugiego szkła to mkIIN na pewno by tego losu nie podzielił. Byłby na pewno dużo mocniej eksploatowany. Duży przebieg to dla mnie żaden problem - chętnie kupię taką Nkę nawet z przejechanym koło 150k-200k - byle żeby zewnętrznie nie była ciężko obita.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uprawnienia umieszczania postów