Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
Wiesz, to jest forum DYSKUSYJNE kierujące się swobodą wypowiedzi. Jak na razie to jeszcze nie jest forum jacab1 i pozwól innym oceniać czy wypowiedzi kogokolwiek są dla nich przydatne czy nie. Zrówno Ty jak Maver (ja też) mamy prawo mieć własne zdanie i nie ma obowiązku się z tym zdaniem zgadzać. Nie wszyscy muszą myśleć tak jak Ty. :-)

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Januszu... ja chcę się tylko dowiedzieć od WAS jak użyć tej lampy w kościele tak aby efekt był lepszy niż fotografia przy świetle zastanym i iso tysiąc-ileś-tam. Chcę abyście pokazali zdjęcia... zobaczymy jak należy stosować lampę w kościele. Nie jestem z tych co mówią "lampa jest be!"... pokazałem nawet zdjęcie z błyskiem wypełniającym w kościele...
Na tym polega dyskusja na forum DYSKUSYJNYM, że dyskutujemy o problemie, wymieniamy uwagi, uczymy się na przykładach... ja też chcę się czegoś od Was dowiedzieć. Jestem dociekliwy i widocznie niedouczony w temacie błyskania ... może poszedłem na łatwiznę i światło zastane... wiele razy błyskałem w różnorodnych kościołach i nigdy efekt końcowy mi się nie podobał- nie byłem zadowolony a kierowałem światło do góry, do tyłu, w bok... z odbłyśnikiem... z przeróżnymi dyfuzorami... z bracketem itp

Również pozdrawiam i miłego weekendu życzę

Cytat Zamieszczone przez Maver Zobacz posta
Troszke rozsadku panowie, pokory i checi doskonalenia sie. A nie tylko "robienie sobie lodzika nawzajem" i opowiadanie o swojej ********osci...
Właśnie o tym piszę powyżej... chcę się od Was czegoś nauczyć.

Maver... ja jestem amator.... mam tylko jedną eLkę i starą używaną piątkę...
Wież mi mam dużo pokory i dystansu do tego co robię....