Na jakiej podstawie odrzucą ?? masz to na piśmie ??? Poczekaj na to pismo..Zamieszczone przez FeelMe
Na jakiej podstawie odrzucą ?? masz to na piśmie ??? Poczekaj na to pismo..Zamieszczone przez FeelMe
Pozdrawiam
Marek
czekam
dzis zadzwonili ze sklepu i powiedzieli ze serwis odrzucil reklamacje piszac ze nie czuja sie zobowiazani do wymiany matrycy czy tam usuniecia usterki bo uszkodzenie ejst mechniczne powstale podczas uzytkowania. sklep ma sie do tego odniesc i dalej jestem za przeproszeniem w dupie
A kiedy mają powstawać wady, jak nie podczas użytkowaina???? Jak aparat leży w szafie? Zresztą, jeśli wada pojawiła się w ciągu pół roku to domniemywa się, że istniała w chwili zakupu (chyba tak to szło?)
i jak widac nic z tego nie wynika
na-piś-mie i dalej do kolejnych instancji.
no to juz jest pismo
Dokładnie tak jak pisze Tomasz. Domniemanie jest w tym wypadku wiążące. Jeżeli nie wierzysz idź do rzecznika. I do sądu dziadów!!!Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
łatwo powiedzieć, wszystko fajnie, chce z nimi walczyc tylko nie mam aparatu co jest najwiekszym bolem a po sadach to juz ich ciagac nie ebde bo nie mam na to zdrowia
A masz zdrowie by zmarnować kilka kPLN ?? ;-)Zamieszczone przez FeelMe
Kto mówił, ze będzie łatwo ??
Pozdrawiam
Marek