Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Zakup 350d w medfoto ( allegro )

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio
    Witam, jestem tu nowy, szukałem trochę po postach i nie zauważyłem nic o medfoto... Czy ktoś z Was kupował w MEDFOTO aparaty ? Jeśli tak to z jakim skutkiem ?...
    Gość jest w porzadku, kupowałem u niego 300D i wszystko jest OK.
    Bez problemu można wszystko pooglądać i posprawdzać, tylko czasami trzeba chwileczkę poczekać, bo bywa u niego kolejka :-)

Pozdrowienia,
    Tomek

Dopiero zaczyna Awatar Kaszek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A ja polecam sprzedawcę tommy j. Kupowałem u niego 350D w maju. Przekonał mnie do siebie (również rozważałem kupno u medfoto) "milszym" (nie takim typowo handlowym) podejściem do sprawy. I ogólnie bardzo sympatyczny facet.
    30D + EF 24-105 F4 L IS, EF 70-200 F2.8 L IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42

Coś już napisał Awatar twi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

kupowałem w medfoto 350D - w miarę szybko (nie przeszło do Krakowa na drugi dzień więc się przejęli problemem, dzwonili, sprawdzali, itd) i bez wad z możliwością oczywiście sprawdzenia przed zapłatą.
    Polecam
    Canon 5D, EF 24-105/f4L, EF 70-200/f2,8L IS, TC2xII, Speedlite 580EX, SanDisk 2GB 133x, B+W UV 010 MRC, Velbon Sherpa 750n, Lowepro Mini Trekker AW + Tamrac Lens case

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

kupowalem u nich swoje "najwieksze" szklo i moge ich spokojnie polecic :-) .. milo, szybko i solidnie.. odbior osobisty i mozliwosc spokojnego przetestowania sprzetu :-) .. pewnie jeszcze skorzystam z ich oferty :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie

Ja kupowałem i moja kumpela 400d bdb cena szybko i profesjonalnie wszystko ok. Jak będę kupował następny to bez zastanowienia u niego no chyba że podniesie ceny.
    Euro gwarancja rachunek niemiecki - wszystko jak trzeba.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów