Drodzy Forumowicze chciałbym was serdecznie zaprosić na mój pierwszy autorski wernisaż fotografii.
Drodzy Forumowicze chciałbym was serdecznie zaprosić na mój pierwszy autorski wernisaż fotografii.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Niestety za daleko dla mnie, ale bardzo serdecznie gratuluje i powodzenia życzę !
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Ostatnio edytowane przez iREM ; 12-05-2010 o 09:00 Powód: Automerged Doublepost
Aż tak Ci zazdroszczą, że nikt nie komentuje? ;-)
Spokojnie to tylko informacja. Nikt nie musi komentować.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Gratuluję i dziękuję za zaproszenieJuż wpisuję do kalendarza... Na 19.00 powinienem się wyrobić
Do zobaczenia więc :-D
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Gratuluję i cieszę się z sukcesu krajana. Fotki w ostatnim numerze DFV też podziwiałem.
Rutra007
Szkoda że daleko.
Pozostaje tylko czekać na reportaż z wernisażu.
Dopiero zauważyłem, że GdyniaMyślałem, że to w Bydgoszczy. No nic, może dam jednak radę...
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...