Mnie się ta seria podoba. Swoją droga niecodzienne zestawienie: dosyć drogi aparat i szkło na m42(mimo, że kiedyś z najwyższej półki). Jest dobrze![]()
Miłego dniamoja www
3 i 6 troche nuda. 5 nie widze. reszta przyjemna![]()
Nie jestem nawet przeciętny pewnie, ale
Wydaje mi się że troszkę przesycone kolory, i trochę wieje nudą.
Jest wiosna, można by uwiecznić pąki drzew, krzewów które właśnie zaczynają kwitnąć.
Gdyby w 5 była większa GO może byłoby ciekawsze i dodatkowo w BW
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
8. strasznie żółte
9. bardzo mi się podoba
Z pierwszej serii 3 i 5 z drugiej 8 i 9 są ok. Pozostałe według mnie kompozycja jest taka sobie. Najlepszą masz 9 - bo skupia uwagę na obiekcie centralnym (kwiatku), masz też wypelniony lewy i prawy dolny narożnik. Trochę słaba jest góra. 3 - linia wzroku biegnie od góry lewo do dołu prawo i to jest tutaj silne. 5 -masz "S" przez środek kadru. Technicznie f 4.5 chyba nie było dobrym pomysłem dla pierwszej serii - przymknął bym więcej np. na 5 zdjęciu.
Witajcie
przedstawiam wam kilka nowych wiosennych zdjęć zrobionych Canonem AE1P.
Poza 14. robioną obiektywem 2,8/100 reszta 1,4/50.
Zapraszam do komentowania.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Acha, dodam że negatyw to Kodak gold 200 2 lata po terminie![]()
Ostatnio edytowane przez dziq85 ; 28-05-2010 o 21:18 Powód: Automerged Doublepost
1,5,12 to moje typy. Bardzo fajna gra GO, klimat manualnych szkieł - taki zespół przemawia bardzo pozytywnie do mojej świadomości.