Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: jednak wina sterownika

Domyślnie zmień system

Taka porada to troszkę nie na poziomie co macie do win98se
    sam mam i jeden i drugi a sprzęt powinien w końcu działać
    z jednym i drugim systemem w końcu człowiek napisał że
    działa usb na drukarce i z penem ten canon to mnie leczy ,
    zom browser nie w naszym języku zlewka na klienta totalna
    w końcu nie wiem ale teraz kopiuję pod xp fotki z canona 350ki poprzez
    czytnik na pcmcia i na końcu critical eror zdalne wywołanie procedury nie powiodło się .A na stronie Canona zero suportu poważnie troszkę tych
    rys w/g mnie to na canonie przybywa.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

trend, a jak by ten post brzmiał po polsku?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    zmien system: moja sugestia - Linux
    gawryl,

Nie rób sobie jaj z poważnej sprawy. Piszą, że ma działać pod Win98SE, to powinni slowa dotrzymać i tyle.. Nie są pewni, to niech będzie W2k, czy XP..ale by działało bez kombinowania.
    Linux - to wogóle temat rzeka, w dodatku przez canona niewspierany. Ja uznaję n.p. tylko RH Enterprise Linuxa..debest wersję ES, bo na takiej pracuję i IMHO jest jedyną naprawdę stabilną..
    Ty, setka innych ludzi napisze Debia, SuSE, Slackaware, PL, czy stekat innych dystrybucji... i też dobrze, tylko co to ma wspólnego z deklaracją Canona. Nie mają dobrego softu.. też dobrze, niech polecają czy Adoba, czy coś innego...za mniejszą kasę za KIT'a. A jesli nie mają softu, to .. 500 PLN mniej za sprzęt, albo jakieś zniżki przy zakupie po pokazaniu ...nie wiem..kodu, czy czegoś
    Pozdrawiam
    Marek

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cóz, Canon jest trochę w ciężkiej sytuacji. Współpraca z windowsem bywa trudna. Nie koniecznie jest to wina Canona, może spróbuj skontaktować się z supportem MS?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    gawryl,

Nie rób sobie jaj z poważnej sprawy. (ciach)
    powiedzialem to z usmieszkiem - bo zdaje sobie sprawe, ze z jakis powodow musisz dzialac pod Win98 - Twoj wybor. ale fakt faktem: Canon powinien dolozyc wszelkich staran, aby ich produkty dzialal OK - tylko, ze w Windowsie moze to byc bardzo trudne ale powinien.
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    powiedzialem to z usmieszkiem - bo zdaje sobie sprawe, ze z jakis powodow musisz dzialac pod Win98 - Twoj wybor. ale fakt faktem: Canon powinien dolozyc wszelkich staran, aby ich produkty dzialal OK - tylko, ze w Windowsie moze to byc bardzo trudne ale powinien.
    Wiem ;-)

Powód jest prosty - nie używam nielicencjonowanego oprogramowania. Kiedyś mnie okradziono z mego i wiem jak to boli. XP OEM nie zadowala mnie, bo jest związanie z kompem na którym instalujesz za pierwszym razem - co mnie, delikatnie mówiąc wk*****. Boxed kosztuje ... nie tyle ile IMHO powinno.
    Pozdrawiam
    Marek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A jak dlugo masz juz ta plyte glowna?
    Podlaczasz/odlaczasz czesto jakies inne urzadzenia USB poza aparatem?
    Mogl ci pasc kontroler USB na plycie...

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A jak dlugo masz juz ta plyte glowna?
    Podlaczasz/odlaczasz czesto jakies inne urzadzenia USB poza aparatem?
    Mogl ci pasc kontroler USB na plycie...
    Niedługo.. góra 2 lata. Podłączam głównie drukarkę i pendrive'y .. tyle, że dopiero od jakiegoś pół roku. Wcześniej USB był tylko napisem na klapce zasłaniającej porty.
    Pozdrawiam
    Marek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Niedługo.. góra 2 lata.
    Mi jedna padla po pol roku wiec...

Podłączam głównie drukarkę i pendrive'y .. tyle, że dopiero od jakiegoś pół roku. Wcześniej USB był tylko napisem na klapce zasłaniającej porty.
    Chodzi mi o to czy podlaczasz/odlaczasz czy tez stale sa podpiete pod USB? Jesli cos oprocz aparatu czesto podlaczasz/odlaczasz to sprawdz czy tez pojawia sie bluescreeny gdy wyciagniesz bez uprzedniego usuwania z systemu?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wiem ;-)

Powód jest prosty - nie używam nielicencjonowanego oprogramowania. Kiedyś mnie okradziono z mego i wiem jak to boli. XP OEM nie zadowala mnie, bo jest związanie z kompem na którym instalujesz za pierwszym razem - co mnie, delikatnie mówiąc wk*****. Boxed kosztuje ... nie tyle ile IMHO powinno.
    I właśnie dlatego u mnie w firmie króluje Win 2K (kilkaset komputerów w centrali). XP nie ma łatwo
    Czasami pojawia się wraz z różnymi projektami przez nas niezamawianymi. A jak MS przegnie z idiotycznymi zabezpieczeniami będącymi udręką głównie dla legalnych posiadaczy systemów op. to serwis dostanie zadanie - przewalenie wszystkich kompów na Linux+OpenOffice.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów