Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: 50d - Nie chce się włączyć

Początki nałogu Awatar WiatruMistrz
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A przypadkiem koledze karta pamięci puszki nie wykończyła ?? bo skoro to narzedzie pracy to są dość obciążone ...
    Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
    Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
    http://rafalfoto.y0.pl

Dopiero zaczyna Awatar GTeam

Domyślnie

Czasami karzą płacić i na... tym bardziej że 50D długo na rynku nie jest...
    Duża czarna puszka z napisem Canon + stałki + zuuumy + jakieś świeczki i inne gadżety/śmieci. Rozwijam listę sprzętu szybciej niż umiejętności...

-------------

Dopiero zaczyna Awatar piotraspace

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pasza Zobacz posta
    To moje narzędzie pracy więc nie jest wesoło. Drugi korpus ma dużo większy przebieg i zaczyna wyskakiwać error99, zatem sytuacja zaczyna się robić poważna. Myślałem, że może ktoś miał podobne przygody. Jak dostanę diagnozę z serwisu, podzielę się uwagami.
    pozdrawiam
    Właśnie na te ewentualności zakupiłem trzecie body, ale wiadomo jak ma być pech to i na trzecim się coś schrzani.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    U mnie w 40D miałem podobny problem, otóż najpierw aparat podczas robienia zdjęć pokazywał jakby problemy z napięciem w postaci wyłączania i włączania się, następnie kilka miesięcy później objawy te były bardzo nasilone. Obecnie jest ok, serwisu jeszcze nie odwiedziłem, bo wg mnie problemem była karta.
    Ostatnio edytowane przez piotraspace ; 16-05-2010 o 12:07 Powód: Automerged Doublepost
    Kiedyś fotografowie pracowali w ciemni a dzisiaj ciemni zajmują się fotografią.

EOS40D, EOS40D, EOS50D+grip, Canon 24-70mm f/2,8L USM, Canon 50mm f/1,8, Sigma 10-20mm f/3,5 EX HSM, Sigma 70-200mm f/2,8 EX APO HSM, Canon Speedlite 580EX II/430EX II, bag Hama Defender 220

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów