Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 40 d error 05

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roofman Zobacz posta
    dzieki, wpisywalem 40 D ERROR 05 i mi nic nie wyskakiwalo .

Co kiedys slyszalem ze to wina oprogramowania, ze takie bledy sie zdarzaja ale nc konkretnego, aparat mi nigdy nie upadl .

Ps: jak podlacze lampe zewnetrzna to wszystko bedzie ok ? w sensie ze spokojnie bede jej mogl używać ?

Początki nałogu Awatar roofman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    Ps: jak podlacze lampe zewnetrzna to wszystko bedzie ok ? w sensie ze spokojnie bede jej mogl używać ?
    W wątku który zacytowałem ludzie mieli podobne problemy... otwarcie lampy wbudowanej (jak się nie da to podwadzić), przedmuchać, przeczyścić, popatrzyć czy mechanicznie wszystko w porządku i powinno być OK (sądząc z opisów problemu.)
    Nie mam pojęcia czy z zewnętrzną będzie działało, ze swoją puszką nie miałem takich problemów (jeszcze )...

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roofman Zobacz posta
    W wątku który zacytowałem ludzie mieli podobne problemy... otwarcie lampy wbudowanej (jak się nie da to podwadzić), przedmuchać, przeczyścić, popatrzyć czy mechanicznie wszystko w porządku i powinno być OK (sądząc z opisów problemu.)
    Nie mam pojęcia czy z zewnętrzną będzie działało, ze swoją puszką nie miałem takich problemów (jeszcze )...

dzieki, wierzylem ze to cos z oprogramowaniem, jesli sie nie myle to na aparat jest jeszcze gwarancja wiec myslalem zeby sie wreszcie zebrac i go zawiezc na zytnia a o uzywaniu sily to juz nawet nie myslalem.
    Przed sekunda delikatnie podwarzylem paznokciem i juz wszystko gra

mysle ze w takim razie z zewnetrzna nie powinno byc zadnych problemow bo to nie kwestia oprogramowania .

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów